Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 29 Mart 2023, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 447 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor: 0 Bucaspor: 0

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor, 28’inci haftada Bucaspor 1928 ile karşılaştı.
Kırklarelispor: 0 Bucaspor: 0  

 Müsabaka 25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 14.00’te Kırklareli Atatürk Stadı’nda yapıldı.

Maçta hakem olarak Volkan Okur, Şeyhmus Baysal, Niyazi Atakan Ataseven ve Alirıza Altunbakır görev aldı.

Müsabaka 0-0 skorla berabere bitti.

MAÇTAN NOTLAR

Oynanan müsabakada ilk sarı kart sahibi 39’uncu dakikada Kırklarelispor oyuncusu Semih Üstün oldu. İkinci ve üçüncü sarı kart sahipleri ise sırasıyla Bucaspor 1928 oyuncuları Saruhan Fındıkçı ve Lokman Gör oldu.

Weecoins Kırklarelispor’un ilk 11’i; Mehmet Cinpir, Necmican Cebeci, Uğur Aygören, Sinan Akgöl, Canberk Ömer Özdemir, Taşkın Kartal, Oğuzhan Efe Yılmaz, Semih Üstün, Hüseyin Eray Karataş, Enes İslam İlkin ve Muzaffer Kahraman tarafından oluştu.

Bucaspor 1928’in ilk 11’inde ise; Kıvanç Küçükkarış, Lokman Gör, Onur Özcan, Erhan Kartal, Furkan Çil, Enes Alıç, Saruhan Fındıkçı, İrfan Akgün, Berke Bıyık, Erhan Çelenk ve Erhan Şentürk yer aldı.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek