Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Mart 2023, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 263 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP SEÇİM STARTINI VERDİ

CHP Geleneksel Çarşamba toplantısında bu kez 14 Mayıs’taki seçime az bir süre kala Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Teşkilatı seçim startını verdi.
CHP SEÇİM STARTINI VERDİ  

Geleneksel Çarşamba toplantısında aday adayların açıklamaları ve seçim startının verilecek olması nedeniyle pati binasında sığmayan partiler cadde üzeri ve kaldırım kenarında ellerinde bayraklar ile beklemeye başladı.

Açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe Başkanı Özgür Uygul,”Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer, partimizin özgürlükçü kadınlarımız ve gençlerimiz  ve değerli basın emekçileri hepiniz Geleneksel Halk Toplantımıza hoşgeldiniz. Ülke gündemimiz yoğun ,iktidar yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Söyleyecek çok şeyimiz var ama bugün artık sözlerden eyleme geçtiğimiz gün. Seçim startımızı veriyoruz. Toplantı bitiminde el ele, omuz omuza ATA’mıza gideceğiz.  Bugün itibariyle 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçilene kadar alanlardayız. Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Bugün sözlerime burada son veriyorum çünkü söz alarak kendini sizlere anlatmak isteyen çok değerli adaylarımız var. Hepsine bir kez daha başarılar diler, kazananın partimiz olmasını temenni ederim” dedi

.Merkez İlçe Başkanının konuşmasının ardından Milletvekili aday adaylarının aday lık açıklamasına geçildi. Kadın aday adaylardan başlanan açıklamada Binnur Güdücüler, Gül Bingöl, Burcu Sabancılar, Fahri Özkan, Tayfun Okan Çobancık, Hakan Peran,  Erdem Erdin Ertunç Özün, Şeref Dinçer, Hakan Dedeoğlu  aday adayı olduklarını açıkladılar.

Adaylar tek tek kendilerini tanıtıp konuşmalarını gerçekleştirdikten sonra partililer kortej eşliğinde Cumhuriyet caddesi ile Fevzi Çakmak caddeleri üzerinden ellerinde CHP bayrakları ve ''Halkın umudu Kılıçdarolu '' sloganlarını atarak  Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na yürüdüler.

Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’na buluşan partililer önce saygı duruşunda bulundu ve ardından hep birlikte İstiklal Marşını okudu. Merkez ilçe Başkanı Özgür Uygul, 22 Mart Çarşamba gününün iktidara yürüyüşlerinin ilk günü olduğunu söyledi. Uygul, “Saygıdeğer Cumhuriyet Halk Partililer bugün bizim için çok anlamlı. Bugün iktidar yürüyüşümüzün ilk resmi günü. Hepiniz hoş geldiniz. Yolumuz belli. Hedefimiz belli.  Gazi Mustafa Kemal’in devrimleriyle ışıl ışıl aydınlattığı çağdaş ve modern Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırmak için  bugün buradan onun huzurundan sesleniyoruz. CHP ailesi olarak; Yerle bir ettikleri devlet işleyişini yeniden kurmak için partili Cumhurbaşkanlığını da içeren bu ucube sistemi bir an önce kaldırmak için, deprem felaketinde sorumluluğu olduğu halde bırakın istifayı bir özür bile dilemeyen sorumluları cezalandırmak için çadır satan namussuzlardan, 42 yerden maaş alan kan emicilerden hesap sormak için, 5’li çetelerin üzerine konduğu milyarlarca lira paramızı halkımıza vermek için bizden çaldıkları umudumuzu, yaşam sevincimizi geri almak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu 13. Cumhurbaşkanı yapmak için çıktık bu yola. Yanımızda yoldaşlarımız var. Görünen, görünmeyen aynı yolun yolcusuyuz. Sözümüz var onlara. Deniz’lere, Mahir’lere sözümüz var.  Ali İsmail‘e, Efe Demir’e sözümüz var. Gazi Mustafa Kemal’e sözümüz var. Herkes inansın. Bu kavgada yılgınlığa yer yok. Bu kavgada sizlerle omuz omuza olmanın gururunu bizlere yaşattığınız için de hepinize çok teşekkür ederiz. Sizlerle beraber buradan haykırıyoruz. Herkes duysun. Herkes bilsin. Sadece İzmir’in dağlarına değil, bu ülkenin sokaklarına da baharı getireceğiz.  Hepinizi saygıyla selamlıyoruz.” dedi.

CHP Kırklareli  İl Başkanı Gürcan Saatçi 'da konuşmasında , ”Cumhuriyet Halk Partimizin çok değerli üyeleri, saygıdeğer misafirler, değerli basın emekçileri hepinizi saygı ve sevgilerimle selamlıyorum. Hepiniz hoş geldiniz. Öncelikle, ülkemizi derin bir yasa boğan depremlerde ve sel felaketinde hayatını kaybeden tüm canlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza ve bu felaketlerden etkilenen her bir vatandaşımıza can sağlığı ve acil şifalar diliyoruz. Kırklareli ilimizde de şu ana kadar bize ulaşan bilgiye göre 25 arkadaşımız milletvekili aday adayı başvurusunu genel merkezimize yaptı. Ben aday adaylarımızın çokluğunu, partimizin iktidarına olan inanca bağlayarak, büyük bir zenginlik olarak görüyorum. Aramızda milletvekili aday adayı arkadaşlarımız da var. Ben Kırklareli il örgütümüz adına ve il başkanı olarak şahsım adına tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyor, bu sürecin partimiz açısından hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aday adayı arkadaşlarımız çıkmış olduğu bu yolda aday olsunlar ya da olmasınlar hiç fark etmeksizin 14 Mayıs'a kadar sahada bizimle omuz omuza mücadele edeceklerdir. Bundan hiç şüphem yoktur. Değerli katılımcılar, Bugün, burada Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli İl Örgütümüzün seçim kampanyasını başlatıyoruz. Biz bu seçime, il yönetimi olarak tam üç yıldır hazırlanıyoruz. Sandık sorumlusu, okul sorumlusu, bilişim sorumlusu arkadaşlarımızı aylar öncesinden belirledik. İlçe Başkanlarımız titiz bir çalışma yürüterek yarın seçim olacakmış gibi örgütlerini hazırladı. Teknik tarafta hazırlıklarımız da tamam. Bugün itibariyle de çalışmalarımızı başka bir boyuta taşıyoruz.  Kırklareli genelinde her köye her mahalleye her beldeye gideceğiz. Her zaman dediğim ve yaptığımız gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. Gittiğimiz her yerde ilk olarak halkımızı dinleyeceğiz. Onların sorunlarını tek tek not alacağız. 22 Mart Çarşamba günü yani bugün, buradan Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'ndan, Cumhuriyetimizin ve Partimizin kurucusu Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün manevi huzurunda sizlere söz veriyorum; Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun liderliğinde, partimizi Kırklareli' de birinci parti yapacağız.
CHP  aday adaylığı için Kırklareli'nde  6 sı kadın 29 aday adayı başvuru yaptı. Bu adaylar  Yasemin Ertaş. Burcu Sabancılar, Binnur Güdücüler, İnci Tunç,Gül Bingöl, Çiğdem Uluğ Kutlu, Hakan Dedeoğlu,  Emin Halebak, Erdem Erdin, Turgut Dibek, Vecdi Gündoğdu, Turabi Kayan, Ali Çakır, Fahri Özkan, Hakan Peran, Recep Zengin,  Tayfun Okan Çobancık, Şeref Dinçer, Zevcan Acar,  Alaaddin Güncer, Tuna Soykan, Bora Terzi Bora, Özgür Kaya, Ertunç Özün, Zeki Akın,

Sedat EVREN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek