Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 18 Mart 2023, Cumartesi 09:26 tarihinde eklendi. 891 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zeki Akın, milletvekili adaylığını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz ilçe Örgütü’nün gedikli ismi CHP’li Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Zeki Akın’ın Milletvekili adaylığı başvurusunu yapıp İl Genel Meclis Üyeliği’nden istifa ettiği öğrenildi.
Zeki Akın, milletvekili adaylığını açıkladı  

Zeki Akın’ın yerine CHP’li Erdin Kurt, Lüleburgaz’ın yeni İl Genel Meclis Üyesi oldu.

Ankara’da müracaatını yaptığını da belirten CHP Kırklareli Milletvekili adayı Zeki Akın’ın şimdi tebrikleri kabul ettiği öğrenildi.

Zeki Akın kimdir?

1958 Lüleburgaz Eskibedir köyü doğumlu Zeki Akın, 8 Kasım 1976 yılında CHP Lüleburgaz Gençlik Kolları’na üye olarak siyasi yaşamına başladı.

Kentspor’da da uzun süre Başkanlık görevinde bulunan Zeki Akın,  CHP parti delegeliği, Lüleburgaz İlçe Yöneticiliği, İl Yöneticiliğinin dışında 1999-2004 Dönemi CHP’den Belediye Meclis Üyeliği, 2007-2009 Dönemi CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, 2019-2024 Dönemi’nde de CHP’den Kırklareli İl Genel Meclis Üyeliği yaptı.

Siyasete başladığı birçok arkadaşının başka partiye geçmesine rağmen Zeki Akın, 1976 yılından beri CHP üyeliğini sürdürüyor.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek