Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Mart 2023, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 386 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ CHP’DE KALABALIK TOPLANTI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın bu haftaki pazartesi toplantısı oldukça yoğun oldu.
LÜLEBURGAZ CHP’DE KALABALIK TOPLANTI  

Yoğunlukta hem Boraz Terzi’nin aday adaylığını açıklayacak olması hem de 14 Mayıs’ta seçimlerin kesinleşmesinin etkili olduğu görüldü.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Devrim Gündüz’ün yönettiği toplantıya yaklaşık 150 parti üyesi katıldı.

‘’ÇARESİ YOK USTA BİZ KAZANACAĞIZ’’

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütü haftalık Pazartesi toplantısını 13 Mart 2023 Pazartesi günü 12.30’da parti binasında gerçekleştirdi.

Toplantıya Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Turgutbey köyü Erol Kanber ve çok sayıda partili üye katılım sağladı.

Gündüz toplantının sonunda ‘Hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse, çaresi yok usta biz kazanacağız’ diyerek dikkat çekti.

‘’TOPLUMSAL MUTABAKATA KATILACAKTIR’’

Toplantıyı başlatan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz; ‘’Hafta sonu üzücü bir haber vardı. İyi Parti İlçe Sekreteri Belgin Çava’nın oğlu vefat etti. Kendilerine ve İyi Parti ailesine baş sağlığı diliyorum. Metin abimiz hayatını kaybetti, partimizin başı sağ olsun, ailesinin başı sağ olsun. Dün İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günüydü. Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın diyoruz. Kesin olarak artık Genel Başkanımız Cumhurbaşkanı adayı. Başkanlarımız ile birlikte muhafazakâr liberal demokrat milliyetçi bir yol bizimle beraber hareket ediyorlar. Genel Başkanımızın arkasındalar. Toplumsal mutabakatı sağlamak adına Saadet Partisi’nin genel merkezinde Saadet Partisi’nin Genel Başkanı tarafından Sosyal Demokrat Cumhurbaşkanı adayı açıklanması Kemal Bey’in açıklanması aslında 1923 ruhuna geri döndüğümüzü gösteriyor. Sağcısı ile solcusuyla, muhafazakârıyla ülkücüsüyle, sosyal demokratıyla komünistiyle, biz bu ikinci kurtuluş savaşını kazanacağız. Diğer yandan da Sol Parti, TKP, HDP, TİP gibi sosyalist sol komünist blokta yine 1923 yoluyla bizimle hareket ediyor. Sanırım çok uzun süre sonra toplumsal mutabakat sağlanmış durumda. Dün Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığıyla alakalı bir durum söz konusuydu. Biliyorsunuz Muharrem İnce Cumhuriyet Halk Partisi’nin öz evlatlarının birisi. Toplumsal mutabakat bu kadar sağlanmışken kendisinin Cumhurbaşkanlığı adaylığının dün yaptırdığı ön seçimden ibaret olduğunu düşünmek istiyoruz. Önümüzde ki günlerde inanıyorum ki bu toplumsal mutabakata katılacaktır. Bizimle beraber hareket edecektir, bundan şüphemiz yoktur’’ diyerek devam etti.

‘’YALANA, HUKUKSUZLUĞA SON VERECEĞİZ’’

Açıklamalarına devam eden Gündüz; ‘’İl Başkanıma İl Yöneticilerime ve diğer 7 tane İlçe başkanımıza çağrıda bulunuyorum. Bizim ön seçim talebimiz vardır, Lüleburgaz’ın ön seçim talebi vardır. Eğer ön seçim sürelerle alakalı sıkıntı yaratıyorsa eğilim yoklamasına da tamamız. Sandıktan çıkacak her karardan saygı duyacağımızı yineliyoruz. 14 Mayıs akşamı neler olacak, talana, yalana, hukuksuzluğa son vereceğiz. Emeğin alın terinin hakim olduğu yönetim anlayışına sahip olacağız. Çiftçimize, esnafımıza, işçimize can suyu olacağız. Kalkınmayı sağlayıp liyakata önem vereceğiz. 14 Mayıs akşamı Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye’nin birinci partisi olacaktır. 14 Mayıs akşamı Genel Başkanımız Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu 13’üncü Cumhurbaşkanımız olacaktır. Bu sebepten son olarak diyorum ki eğer hak haksızlıktan yüce, sevgi nefretten üstün, aydınlık karanlıktan güçlüyse çaresi yok usta biz kazanacağız’’ dedi.

Yağız Doruk KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek