Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Mart 2023, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 479 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor, uzatmalarda yıkıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2’inci Futbol Ligi Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor, geçen hafta rakibi Bitexen Vanspor ile deplasmanda karşılaştı. .
Kırklarelispor, uzatmalarda yıkıldı  

Van Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayan mücadelede hakem olarak Onur Bingöl, Mehmet Kuru, Yahya Kemal Yurtbilir ve Süleyman Bahadır maçı yönetti.

90+5 te 0-0 skor ile devam eden maçın son saniyelerinde Vanspor oyuncusu Miraç Acer’in kafa golüyle eşitlik bozularak Vanspor’un galibiyeti ile sonuçlandı.

MAÇTAN NOTLAR

Müsabakanın 38’inci dakikasında Weecoins  Kırklarelispor futbolcusu Uğur Aygören kırmızı kart gören ilk oyuncu oldu. Maçın devamında 61’inci dakikasında Uğur Adem Gezer, 90+3 te ise Miraç Acer kırmızı kart görerek oyun dışı oldu.

Yapılan müsabakada Weecoins Kırklarelispor ’un ilk 11’inde; Mehmet Cinpir, Sinan Akgöl, Uğur Aygören, Necmican Cebeci, Canberk Ömer Özdemir, Taşkın Kartal, Semih Üstün, Şevki Çınar, Hüseyin Eray Karataş, Enes İslam İlkin ve Muzaffer Kahraman mücadele verdi.

Vanspor’un ilk 11’inde ise; Haydar Yılmaz, Miraç Acer, Furkan Saki, Uğur Adem Gezer, Erkul Küçük, Barış Sağır, Onurcan Güler, Muhammed Ali Doğan, Sabiz Hakan Yılmaz, Hasan Bilal ve Utku Şen yer aldı.

Yağız Doruk KAYA

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek