Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 04 Mart 2023, Cumartesi 09:14 tarihinde eklendi. 344 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milletvekili Turabi Kayan’dan Kızılay önergesi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, verdiği soru önergesinde “Kızılay’ın bir toptancı esnafı gibi AHBAP’a çadır ve gıda maddesi satması doğru mudur?” diye sordu.
Milletvekili Turabi Kayan’dan Kızılay önergesi  

Kayan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın yanıtlaması istemiyle verdiği soru önergesinde, Kızılay’ın ayrım gözetmeksizin, tarafsızlık, bağımsızlık ve insanlık ilkeleri çerçevesinde, hayır kurumu niteliğinde, birlik ve evrensellik ilkesinden hareketle çalışan bir yardım kuruluşu olduğunu hatırlattı.

Kayan, Oktay’a; “Sizce; Kızılay, bir yardım kuruluşu mu, bir ticarethane midir? Sizce; Kızılay’ın bir toptancı esnafı gibi, AHBAP’a çadır ve gıda maddesi satması doğru mudur? Kızılay yöneticilerinin yapmış olduğu bu hareket sonrası; bizlerin, bu kuruluşun son 21 yıllık hesap hareketlerinin incelenmesini istememizi ‘vatana ihanet’ olarak mı nitelendireceksiniz?” sorularını yöneltti.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek