Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 20 Ocak 2023, Cuma 09:09 tarihinde eklendi. 350 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Başkanı’na kavuştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Lüleburgazlı Avukat Alaaddin Güncer, partinin açıkladığı genel seçim takvimine göre 26 Aralık 2022 Pazartesi günü milletvekili aday adayı olmak için istifasını CHP Genel Merkezi’ne sunmuştu.
CHP İl Başkanı’na kavuştu  

CHP Genel Merkezi’nin tavsiyesi üzerine il başkanlığı belirlenmemiş ve genel merkezin kararı beklenmişti.

CHP Genel Merkezi’nin oluru ile 18 Ocak 2023 Çarşamba günü toplanan CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu, kendi içinde İl Başkanı’nın seçti.

CHP Kırklareli İl Sekreteri olan ve CHP önceki dönem Merkez İlçe Başkanı olan Gürcan Saatçi, CHP’nin Kırklareli İl Başkanı seçildi.

CHP İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Genel Merkezimizin yayınladığı genelge gereği milletvekili aday adayı olmak için İl Başkanımız Alaaddin Güncer’in  il başkanlığı görevinden ayrılması  üzerine; yine Genel Merkezimizin oluru ile 18 Ocak 2023 Çarşamba gününün akşamı  gerçekleşen il yönetim kurulu toplantımızda il yönetim kurulu üyelerimizin oy birliği ile önceki dönem merkez ilçe başkanımız, halihazırda İl Sekreterimiz GÜRCAN SAATÇİ Kırklareli İl Başkanı seçilmiştir. Yeni il başkanıma ve il başkan yardımcılarımıza başarılar diliyoruz.” Denildi.

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek