Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 19 Ocak 2023, Perşembe 09:08 tarihinde eklendi. 208 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İBB’den iş birliği ziyareti

Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Mustafa Yılmaz ile İş Geliştirme ve Eğitim Uzmanı Müge Şimşek ile iki kurum arasında gerçekleştirilebilecek iş birliklerine yönelik bir araya geldi.
İBB’den iş birliği ziyareti  

İBB Mahalli İdareler Koordinatör Yardımcısı Mustafa Yılmaz ile İş Geliştirme ve Eğitim Uzmanı Müge Şimşek, Lüleburgaz Belediyesi ile birlikte çeşitli alanlarda gerçekleştirilebilecek iş birliklerine yönelik Lüleburgaz teknik inceleme gezisi gerçekleştirdi.

 

Yılmaz ve Şimşek daha sonra Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile bir araya geldi.

Başkan Gerenli, görüşme sonrası yaptığı açıklamada Lüleburgaz Belediyesi’nin diğer belediyelerle iş birliği içinde olmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek