Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Ocak 2023, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 278 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halka Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın İlçe Danışma Kurulu Toplantısı 15 Ocak 2023 Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi (LYKA) Türkan Saylan Salonu’nda yapıldı.
CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı  

Toplantıya CHP Kırklareli  Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli önceki dönem İl Başkanı  Aleaddin Güncer ve CHP Kırklareli  İl Yöneticileri, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP’li Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri, CHP’li Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri, Lüleburgaz 199-2018 Dönemi Belediye Başkanı Emin Halebak,  Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  CHP Lüleburgaz önceki Dönem İlçe Başkanı Bülent Metin, CHP’li STK Temsilcileri katıldı.

Basına kapalı bir şekilde yapılan toplantıda söz alan 20 partili yerel ve genel gündem değerlendirmesinden sonra seçimlerde nasıl çalışılması gerektiği ile ilgili fikirlerini beyan etti.

4 saat süren toplantı saat 17.00’de sonra erdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek