Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 12 Ocak 2023, Perşembe 09:24 tarihinde eklendi. 343 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Metin Özkan’a yoğun ziyaret

Lüleburgaz’da 10 Ocak 2023 Salı günü Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’na vekalet eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Belediye Meclis Üyesi Kuru Metin Lakaplı Metin Özkan’a parti üyelerinden ve vatandaşlardan büyük ilgi vardı.
Metin Özkan’a yoğun ziyaret  

Lüleburgaz Belediye Başkan Vekilliği’ne vekalet edeceğini kimseye söylememesine rağmen kısa sürede duyulan ve ziyaret yağmuruna uğrayan Metin Özkan’ı  İl Genel Meclis Üyeleri Zeki Akın, Saygın Ersin, CHP Kırklareli İl Yönetim Kurulu Üyeleri İsa Akbıyık Erkan Okan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz ve CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,  Lüleburgaz CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Fikri Şentürk, Ahmet Eren Gürtekin, Ertan Bayer,  Gökden Sezer, eski yöneticiler Ersin  Yolcu, parti üyelerinden Oktay Akmeriç, Hasip Turhan Gülçaçar,  Coşku Şentürk ve Lüleburgaz esnafı ziyaret etti.

Metin Özkan kendisini ziyaret eden vatandaşlarla hem sohbet etti, hem de şikayet ve önerilini dinledi.

Yerel gazeteleri de dikkatle inceleyen Metin Özkan kendisini ziyaret edenleri güldürmeyi de ihmal etmedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek