Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 23 Mart 2013, Cumartesi 15:41 tarihinde eklendi. 1027 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 'Of' çektirdi

Kırklarelispor, deplasmanda Ofspor ile 1-1 berabere kalarak çok önemli 2 puan kaybetti.
Kırklarelispor 'Of' çektirdi Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor Cumartesi günü deplasmanda Ofspor ile karşı karşıya geldi.
Ligde son haftalarda düşüş yaşayan Kırklarelispor, Körfez Futbol Kulübü karşısında aldığı mağlubiyetle zirve yolunda derin bir yara almıştı. Kendi evinde kaybettiği 3 puanın telafisini Of deplasmanında yapmak isteyen yeşil-beyazlı ekip sahadan 1-1 beraberlikle ayrılarak son iki haftada çok önemli 4 puan kaybı yaşadı.
Kırklareli temsilcisi, maçın 61’inci dakikasında kalesinde golü gördü. Ofsporlu Ekrem kazanılan penaltı atışını gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi. Golün ardından beraberlik golünü arayan Kırklarelispor, istediği golü bir türlü bulamadı. Rakip takımda Gökhan 71’inci dakikada ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.
Rakibinin 10 kişi kalmasıyla rakip kaleye yüklenen ve beraberlik golünü arayan yeşil-kırmızı takım aradığı golü 86’ncı dakikada Serdar’ın ayağından buldu. Golün ardından kalan dakikalarda galibiyet golünü arayan Kırklarelispor istediği golü bulamayınca sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Maçın ardından bir açıklama yapan Kırklarelispor Teknik Direkötrü Bilgin Erdem, kaybettikleri 2 puan için üzgün olduklarını belirterek, “Zor bir deplasman olacağını biliyorduk. Yaptığımız basit hatalardan dolayı çok önemli bir 2 puan kaybettik. Son haftalarda kaybettiğimiz puanların telafisini yapacağız. Ligin geride kalan haftalarında daha çok çalışarak, ligi en iyi yerde bitirmek isti-yoruz” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek