Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 23 Aralık 2022, Cuma 09:12 tarihinde eklendi. 273 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

En uzun gece sanatla aydınlandı

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi’nde (LYSA) en uzun gece olan 21 Aralık’ta düzenlenen Oda Müziği Konseri sonrası konuşan Başkan Gerenli, “Kültür kenti Lüleburgaz’ımızda en uzun gece olan 21 Aralık’ı sanatın ışığıyla aydınlattık” dedi.
En uzun gece sanatla aydınlandı  

Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi gecenin en uzun olduğu gün olan 21 Aralık’ta unutulmaz bir konsere ev sahipliği yaptı. Sanatseverlerle buluşan Lüleburgaz Belediyesi Oda Müziği Konseri izleyiciden büyük beğeni topladı.

Birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı

Cahit Irgat Salonu’nda gerçekleştirilen konserde Türkiye’nin yetiştirdiği birbirinden değerli sanatçılar sahne aldı. Konserde Elif Kay Ergen, Feride Berin Varol, Batuhan Uzgören ve Leyla Önder unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu.

Başkan Gerenli’den teşekkür

Gecenin sonunda sanatçılara çiçek veren Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, “Kültür kenti Lüleburgaz’ımızda en uzun gece olan 21 Aralık’ı sanatın ışığıyla aydınlattık. LYSA’da düzenlenen Oda Müziği Konseri’nde bize doyumsuz bir gece yaşatan sanatçılarımıza ve salonu dolduran sanatseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Ertan BAYER

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek