Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Aralık 2022, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 3360 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Pazartesi toplantısı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı 5 Aralık 2022 Pazartesi günü 13.15-13:50 saatleri arasında parti binasında yapıldı.
CHP Pazartesi toplantısı yapıldı  

Saat 12.00’de parti binasında toplanıp, Büyük Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilmesinin 88. Yıl dönümü nedeniyle Atatürk Anıtı’na Çelenk Sunan CHP üyeleri Çelen Töreni’nden sonra parti binasına gelip Pazartesi toplantısını yaptılar.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Ayan ve CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu’nun yönettiği toplantıya CHP’li kadınlar da büyük ilgi gösterdi.

Toplantı da söz alan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz sırası ile 5 Aralık Türk Kadını’ na Seçme ve Seçilme Hakkı’nın verilişinin 88. Yıl dönümü, 5 Aralık Mühendisler Günü, 4 Aralık Madenciler Günü’nü kapsayan bir konuşma yaptı. Enflasyon rakamlarının açıklandığını da belirten Başkan Gündüz, ENAG ve TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarının farkına dikkat çekerek TÜİK’in bile sansürleyerek  enflasyonu ancak yüzde 85 çıkarabildiğini söyledi. 3 Aralık 2022 Cumartesi günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sunumuyla yapılan Ekonomik Vizyon toplantısına da değinen Başkan Gündüz; “Biz ülkemiz için ekonomik kurultay yaparken AKP hükümeti de kadına yönelik kullandığı şiddetle gündeme gelen İbrahim Tatlıses ile program yaptı. İşte iki parti arasındaki hayata bakış açısı” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz konuşmasını CHP’nin çalışanlar için hazırladığı programı okuyarak tamamladı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz’ün ardından Lüleburgaz’a bağlı Eskitaşlı köyünden Fadıl Cansever, Babaeskili Sayın Sayın ve Lüleburgaz Emek ve Demokrasi Platformu Sözcüsü Hakan Dedeoğlu birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından toplantı sona erdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek