Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 18 Kasım 2022, Cuma 08:55 tarihinde eklendi. 515 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Weecoins Kırklarelispor, Pazarspor deplasmanına gidiyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta 14 maçta topladığı 21 puanla ligde 9. Sırada bulunan temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor, bu hafta deplasmanda Kahramanmaraş takımı Pazarspor ile karşılaşacak.
Weecoins Kırklarelispor, Pazarspor deplasmanına gidiyor  

20 Kasım 2022 Pazar günü  Pazar günü Pazar İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’te başlayacak.

Karşılaşmayı Orta Hakem Sait Tuzcu, 1. Yan hakem  Tuncay Ercan, 2. Yan Hakem  Hasan Cebeci,  Dördüncü Hakem Sabit Selvi yönetecek.

Maçın Gözlemcisi Levent Güzen, Temsilcileri ise Fatih Doksanoğlu ve Raman Eniş olacak.

Temsilcimiz Weecoins Kırklarelispor’un bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor ligde oynadığı 14 maçta topladığı 6 puanla ligin 20. Yani son sırasında bulunuyor.

Bilindiği gibi temsilcimi Weecoins Kırklarelispor, geçtiğimiz hafta evinde ağırladığı Ankara Etimmesgut Belediyesi’nin 3-1 yenerken bu haftaki rakibi Pazarspor ise evinde ağırladığı Baynet İnşaat Balıkesirspor’a 1-0 yenilmişti.

 Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek