Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 18 Ekim 2022, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 678 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Wecoins Kırklarelispor-Diyarbekirspor A.Ş.’yi 2-1 yendi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Wecoins Kırklarelispor, ligin 10. Hafta karşılaşmaları kapsamında bu evinde Diyarbekirspor A.Ş.’yi ağırladı.
Wecoins Kırklarelispor-Diyarbekirspor A.Ş.’yi 2-1 yendi  

15 Ekim 2022 Cumartesi günü Kırklareli Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşma saat 15.00’te başladı.

Temsilimiz Wecoins Kırklarelispor, Burak Ceylan’ın 31. Dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 yenik kapattı.

İkinci yarı kendini toparlayan temsilimiz Wecoins Kırklarelispor, önce 62. Dakikada Burak Albayrak’ın attığı gol ile sokuru 1-1 yaptı.

Mert Çölgeçen 81. Dakikada attığı gol ile temsilcimiz Wecoins Kırklarelispor’u 2-1 önce geçirirken maç sonuçla tamamlandı.

Wecoins Kırklarelisporlu furbolcular, galibiyetin ardından soyunma odasında geleneksel galibiyet pozunu vererek sosyal medya hesabından  paylaştı.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Buca 1928 Spor’u 1-0 yenen Wecoins Kırklarelispor, bu hafta da evinde ağırladığı Diyabekirspor A.Ş.’yi 2-1 yenerek üst üste 2. Galibiyetini, toplamda 4. Galibiyetini almıştı.

Wecoins Kırklarelispor, bu sonuçla ligde oynadığı 10 maçta 4 galibiyet 4 beraberlik alarak 16 puanlar yer aldı.

Öte yandan  ligde TECO Karacabey Belediyespor A.Ş. deplasmanda lider İskenderunspor’u 1-0 yenince 22 puanla ve averajla liderliğe yükseldi.

İkinci sırada bulunan İskenderunspor’un da 22 puanı buluyor.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek