Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 19 Mart 2013, Salı 09:37 tarihinde eklendi. 6790 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çamlıca aday adaylığını açıkladı

Büyükkarıştıran ve Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Ertuğrul Çamlıca, 2014 yılında yapılacak olan yere seçimlerde CHP’den Büyükkarıştıran Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.
Çamlıca aday adaylığını açıkladı
Ertan BAYER- Büyükkarıştıran ve Lüleburgaz’ın tanınmış simalarından Ertuğrul Çamlıca, 2014 yılında yapılacak olan yere seçimlerde CHP’den Büyükkarıştıran Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
Dün CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na gelen Ertuğrul Çamlıca’ya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan, CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Feyzullah İşbilen, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ve Kristal İş Sendikası Trakya Şube Başkanı Habib Çalışkan eşlik etti.
Büyükkarıştıran’ın ufkunu açmak için aday adayı olduğunu belirten Ertuğrul Çamlıca, “Mevcut Belediye Başkanımız Lütfü Karaman, 1994 yılından beri aralıksız olarak Belediye Başkanlığı’nı yapıyor. Büyükkarıştıran’a yeni bir enerji ve yeni bir heyecan lazım. O nedenle aday adaylığımı açıkladım. Büyükkarıştıran’a ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.
Ertuğrul Çamlıca’nın ardından bir açıklama yapan CHP Büyükkarıştıran Belde Başkanı Feyzullah İşbilen “Ertuğrul Çamlıca, örgütümüzün isteği desteği ile aday adaylığını açıkladı. Kendisine başarılar diliyoruz. Çalışmalarımıza bir yıl önceden başlayacağız. 2014 yılında Büyükkarıştıran’ı CHP olarak alacağız”dedi.
CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Turabi Kayan’da yaptığı açıklamada “Hepinizin bildiği gibi 22 Ekim 2012 tarihinde Büyükkarıştıran Beldesi’nde meydana gelen kazada, 3 kişi hayatını kaybetti.   Bu sele belde içinden geçen dere yataklarının genişletilmemesi hatta daha da daralmasına Belediye tarafından hiçbir müdahale edilmemesi yatıyor.  Lüleburgaz Merkez zaten bizde. Bunun yanında Büyükkarıştıran, Ahmetbey ve Evrensekiz’i de alarak 2014 yılında Lüleburgaz’ı tamamen CHP’li belediyelerden oluşturmak istiyoruz” dedi.
 
 
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek