Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 17 Eylül 2022, Cumartesi 09:15 tarihinde eklendi. 358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da önemli “iş birliği” toplantısı

Lüleburgaz Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile CHP’li Kırklareli Belediyeleri arasında gerçekleştirilebilecek iş birliklerine yönelik önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıda CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın ve İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, belediye başkanlarıyla önemli fikir alışverişlerinde bulundu.
Lüleburgaz’da önemli “iş birliği” toplantısı  

Kırklareli’nin lokomotif ilçesi Lüleburgaz, önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de yer aldığı toplantıda,  İBB ile Kırklareli CHP’li Belediyeleri arasında gerçekleştirilebilecek iş birliklerine yönelik önemli konularda fikir alışverişlerinde bulunuldu. Toplantıda CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman, CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, Babaeski, Vize, Kaynarca, Büyükkarıştıran, Kıyıköy, Ahmetbey, Karahalil ve İnece Belediye Başkanları yer aldı. 

İş birliğine hazırız mesajı 

Toplantıda konuşan Günaydın ve Duman, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin birçok alanda yaptığı çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Toplantıda söz alan Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nin sosyal belediyecilikten üreten belediyecilik alanına kadar çok sayıda alanda gerçekleştirdiği yatırım ve hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Gerenli, Lüleburgaz Belediyesi’nin her zaman iş birliğine hazır olduğunu vurguladı. 

“Halk odaklı projeler üretmeye devam edeceğiz” 

Oldukça verimli geçen toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Gerenli, “CHP Parti Meclisi Üyesi Gökhan Günaydın, İBB Başkan Danışmanı Yiğit Oğuz Duman CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer CHP'li belediye başkanlarımızla birlikte Kırklareli ve İstanbul arasında gerçekleştirilebilecek iş birliklerine ilişkin önemli bir toplantıya ev sahipliği yaptık. Önemli fikir alışverişlerinin gerçekleştiği toplantıya sunduğu katkılar nedeniyle İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ve değerli ekibine teşekkür ederim. Sosyal demokrat belediyeler olarak iş birliği içerisinde, halk odaklı projeler üretmeyi sürdüreceğiz” diye konuştu.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek