Lüleburgaz’da Aziz Yıldırım rüzgarı esti
Bakan Yardımcısı Cuma namazını Lüleburgaz’da kıldı
Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ek bina yapılacak
Zabıta Müdürü, Bıyıktaş’ın acı günü
Bu haber 13 Eylül 2022, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 5223 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da İlköğretim Haftası kutlandı

İlköğretim Haftası tüm yurtta olduğu gibi Lüleburgaz’da da kutlandı. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’nin de katıldığı kutlama programında ilk ders zili Şehit Mednan Tuna İlkokulu’nda çalındı.
Lüleburgaz’da İlköğretim Haftası kutlandı  

2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı kapsamında ilk ders zili Lüleburgaz’da çaldı. Uzun bir yaz tatilinin ardından çocuklar okullarına kavuşurken, kutlama programı kapsamında Yeni Tören Alanı’ndaki Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Törende yer alan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’e çiçek takdim etti.

Gerenli çocuklarla buluştu 

Yeni Tören Alanı’nda gerçekleştirilen törenin ardından Şehit Mednan Tuna İlkokulu’nda açılış programı düzenlendi. Okula başlayacak olmanın heyecanını yaşayan birinci sınıflarla yaz tatilinin ardından okullarına kavuşan 2, 3 ve 4’üncü sınıf öğrencileri çeşitli gösteriler gerçekleştirdi. Daha sonra Başkan Gerenli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdem ile birlikte sınıfları gezdi. Sınıflarda çocuklarla bir süre sohbet eden Başkan Gerenli, miniklere okul yönetimi tarafından hazırlanan hediyeleri verdi. Kutlama programı sonrasında konuşan Başkan Gerenli, çocuklara hitaben, “Keyifli geçtiğini umduğum bir tatil döneminin daha sonuna geldiniz. Bu uzun hayat yolunda her birinize sağlıklı ve başarılı yıllar dilerim. Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin İlköğretim Haftası'nı kutluyorum. Hepinizi çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek