Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 25 Ağustos 2022, Perşembe 07:32 tarihinde eklendi. 338 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da 23. Sünnet Şenliği başladı

Lüleburgaz Belediyesi’nin 23 yıldır sürdürdüğü geleneksel Sünnet Şenliği sünnet alayıyla başladı. Belediye binası önünde davullar zurnalar eşliğinde Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ile oynayan çocuklar daha sonra kısa bir şehir turu yaptı. Çocuklar için akşam da kına gecesi ve düğün eğlencesi gerçekleştirilecek.
Lüleburgaz’da 23. Sünnet Şenliği başladı  

Lüleburgaz Belediyesi’nin 23 yıldır sürdürdüğü ve kentte önemli bir gelenek haline gelen 23. Sünnet Şenliği büyük bir coşkuyla başladı. Sünnet olan 56 minik, aileleriyle birlikte Lüleburgaz Belediyesi Hizmet Binası önünden başlayan sünnet alayıyla davul ve zurnalar eşliğinde eğlendi.

Başkanla beraber oynadılar

Çocukları bu mutlu günlerinde Başkan Gerenli yalnız bırakmadı. Başkan Gerenli de çocuklarla birlikte davul ve zurna eşliğinde göbek attı. Belediye önündeki eğlencenin ardından çocuklara Lüleburgaz Belediyesi’ne ait otobüslerle şehir turu yaptırıldı. Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde kısa bir oyun molası veren çocuklar için daha sonra Sokullu Mehmet Paşa Camii’nde mevlüt okutuldu.

Akşam da düğün vardı

Sünnet alayının ardından ise dün  Kapalı Pazar Yeri ve Semt Merkezi’nde çocuklar ve aileleri için kına gecesiyle düğün eğlencesi gerçekleştirildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek