Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 17 Ağustos 2022, Çarşamba 07:25 tarihinde eklendi. 533 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’un Genel Kurul tarihi belli oldu

Lüleburgazspor’da günler süren suskunluk sona erdi.
Lüleburgazspor’un Genel Kurul tarihi belli oldu  

Lüşleburgazspor Kulübü Derneği Başkan Yılmaz Canbolat başkanlığından toplanarak mahkeme sonra Olağanüstü Genel Kurul Kararı alındı.

Alınan Genel Kurul kararına göre Lüleburgazspor’un Olağanüstü Genel Kurulu, 21 Ağustos 2022 Pazar günü saat 12.00’de Özerler Mahallesi Şevket Ödül Caddesi Borsa Restoran üstü Lüleburgaz adresinde toplanacak.

Çoğunluk aranmazsa ikinci toplantı 28 Ağustos 2022 Pazar günü aynı yerde ve aynı saatte çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

Genel Kurul’da Lüleburgazspor Kulübü Derneği’nin yönetim kurulu oluşturulacak.

ÖZGÜR KAYA ADAY OLACAK MI?

Bilindiği gibi  CHP Lüleburgaz eski İlçe Başkanı Özgür Kaya, Lüleburgazspor’da Genel Kurul yapıldığı taktirde başka aday çıkmazsa Yönetim Kurulu Başkanlığı’na aday olacağını açıklamıştı.

Lüleburgaz’ın borçlarını bir çoğunu da helalleşme kampanyası ile ödeyen Özgür Kaya’nın Olağanüstü Genel Kurul’da Lüleburgazspor Kulübü Başkanlığı’na “Aday çıkmazsa ben varım” demesi bekleniyor

 

LÜLEBURGAZSPOR HAK ETTİĞİ YERE GELECEK

Lüleburgazspor’un tarihinin başarılar ile dolu olduğunu ancak bugün Lüleburgazspor’un sahipsiz kaldığını da belirten Özgür Kaya, “Lüleburgazspor hepimizin ortak değeridir. Elele vererek bu zor günleri atlatacağız. Hedefimiz Lüleburgazspor’u tekrar hak ettiği yere getirmek” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek