Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Ağustos 2022, Cuma 09:21 tarihinde eklendi. 399 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz Zafer Partisi, Çanakkale programına katıldı

Zafer Partisi Lüleburgaz Başkanı, Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çağrısına uyarak 8 Ağustos 2022 gününün akşamı Çanakkale’de programa katıldı.
Lüleburgaz Zafer Partisi, Çanakkale programına katıldı  

Zafer Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çağrısı ile Türkiye’nin dört bir yanından binlerce katılımcı ile Çanakkale’de, 57. Alay Karargahı’nda buluştuk. İlçe Başkanımız Sn. Harun AYGÜN önderliğinde, Lüleburgaz ve Babaeski ilçemiz gençleri ile 8 Ağustos akşamı katılımını sağladığımız programda, 100 yıl önce yaşanan olayı tekrar hatırlama ve anımsama fırsatı bulduk.

Akşama doğru, o dönemin zor şatları altında hazırlanarak servis edilmiş olan yemeği çorba ve üzüm hoşafı ile karnımızı doyurduk. Yaşanmış muharebe ve zafer anlatıları ile Ülkemize olan bağımızı bir kez daha pekiştirdik. Geceyi ise yine dedelerimizin istirahat ettiği ve uyuduğu noktalarda geçirdik.

Sabah 06:00’da çalan kalk sesi ile uyandıktan sonra çorbamızı içtik. Sonrasında conk bayırına doğru hareket ederek temsili yürüyüşümüzü tamamladık.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının bize kazandırdığı bu topraklar için kendilerine minnettar olduğumuzu belirtmek boynumuzun borcu olup, tüm şehitlerimizin ruhlar şad, mekanları cennet olsun. Bu vesile ile Cumhuriyetimizin sonsuza dek bekçisi olacağımızı belirtmek isteriz.

Konakladığımız alanlarda, sosyal sorumluluk bilincinde olarak çöp ve atık diğer malzemelerimizi toplayarak alanımızın temiz ve düzenli kalmasını sağladık. Bu hamle ile Zafer Partisi Mensupları olarak ülkemize ve Milletimize verdiğimiz değeri bir kez daha kanıtlamak istedik.” Denildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek