Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 14 Mart 2013, Perşembe 09:05 tarihinde eklendi. 840 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

PLAY OFF’UN EN İDDİALI TAKIMLARINDANIZ”

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Kırklarelispor Kulüp Başkanı Volkan Can, başarılı sonuçlarla play-off’un en iddialı takımlarından biri olduklarını bildirdi.
PLAY OFF’UN EN İDDİALI TAKIMLARINDANIZ”
İHA - Başkan Can yaptığı açıklamada, son 3 haftada aldıkları 9 puan ile başarılı çıkışlarını devam ettirip play offun içinde yer almak istediklerini söyledi.
Kırklarelispor’un bir çıkış yakalayarak iyi sonuçlar almasının tesadüf olmadığını belirten Başkan Can, "
“ Son haftalarda yakalamış olduğumuz performansı ile son üç haftada hiç puan kaybetmedik. Başarının sırrı çalışmak olduğunu bildiğimiz için yılmadan hedefimize çalışarak emin adımlarla ilerliyoruz. İskenderun Demir Çelikspor karşısında almış olduğumuz üç puanı bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza armağan ediyoruz. Başarılı sonuçlarla play-off’un en iddialı takımlarından biri olduk. Bu galibiyet serisini devam ettirip kalan son dokuz maçımızda da play-off oynayacak olan takımlar arasında kalmak istiyoruz. Trakya’nın tek profesyonel takımıyız. Hep birlikte birlik beraberlik içinde olmalıyız. 25.hafta oynanacak olan Körfez Futbol Kulübü maçında hedefimiz yine 3 puan taraftarımızın desteği ile 3 puanı alacağımıza inanıyorum” dedi.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek