Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 11 Ağustos 2022, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Birol Ekici, Aşure Günü’ne katıldı

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Lüleburgaz’a bağlı Hamzabey köyünde düzenlenen Aşure Günü’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.
Vali Birol Ekici, Aşure Günü’ne katıldı  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Valimiz Sayın Birol Ekici,  Muharrem ayında idrak ettiğimiz, paylaşmanın, dayanışmanın, bereketin, birlik ve beraberliğin, kardeşliğin ve şükretmenin adı olan Aşure gününde canlarımız ile bir araya geldi.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Muharrem ayı münasebetiyle Mah-ı Muharrem ve Yas-ı Matem oruçlarında ev sahipliğinde bir araya geldiği canlarımız ile Aşure gününde de Lüleburgaz Hamzabey Köyümüzde ve Topçu Baba Dergâhı Kültür ve Cemevinde canlarımız ile bir araya gelerek, aşure dağıtım etkinliklerine katıldı.

            İlk olarak Lüleburgaz ilçemize Hamzabey Köyü Cemevi Babası Bektaş Yavuz ve canlarımız ile bir araya gelen Valimiz Sayın Birol Ekici, canlarımızın Muharrem ayı ve Aşure gününü kutladı. Cemevinde canlarımız ile sohbet ederek, isteklerini dinledi.

            Hamzabey Cemevi ziyaretinin ardından Kırklareli Topçu Baba Dergâhı Kültür ve Cemevinde canlarımız ile bir araya geldi. Burada da düzenlenen aşure etkinliğine katılarak, canlarımızın muharrem ayını ve Aşure gününü kutladı. Canlarımız ile sohbet ederek, isteklerini dinledi.”

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek