Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Ağustos 2022, Pazartesi 07:19 tarihinde eklendi. 334 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP İl Başkanı Güncer; “Kırklareli Kılıçdaroğlu diyor”

CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trakya'ya gelmesi ile ilgili basın açıklamasında bulundu.
CHP İl Başkanı Güncer; “Kırklareli Kılıçdaroğlu diyor”  

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tatile girmesine rağmen partisinin grup toplantılarına devam ediyor. Meclisin çalışmalarına ara verdiği bu yaz dönemi boyunca CHP lideri Türkiye’nin sekiz ayrı ilinde grup toplantısı yapmayı planladı. 2 Ağustos 2022 Salı günü Erzurum’da gerçekleşen CHP grup toplantısı 9 Ağustos 2022 Salı günü yani yarın Edirne’de yapılacak.

Kılıçdaroğlu’nun Trakya’ya gelmesi üzerine basın açıklamasında bulunan CHP Kırklareli İl Başkanı Alaaddin Güncer şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU HER YERDE SEVGİYLE KARŞILANIYOR

 “TBMM’nin yaz dönemi münasebetiyle çalışmalarına ara verdiği bu dönemde Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu her salı yapılan grup toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Sayın Genel Başkanımız 9 Ağustos Salı günü komşu ilimiz Edirne’de Partimizin TBMM grup toplantısını gerçekleştirecek. 2 Ağustos’ta Sayın Genel Başkanımızın Erzurum’da büyük bir ilgiyle karşılaştığını gördük. Öncesinde Ağrı’da esnaf ziyareti insanların yoğun ilgisiyle bir anda mitinge dönüştü. Onun öncesinde Balıkesir’deki Milletin Sesi mitingimize her yaştan insanımız büyük rağbet gösterdi, alanda coşkulu bir kalabalık vardı. Genel Başkanımız Türkiye’nin neresine giderse gitsin büyük bir ilgiyle karşılanıyor.  Altını çizmekte yarar var, nereye giderse gitsin Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu her yerde sevgiyle karşılanıyor” dedi.

KIRKLARELİ KILIÇDAROĞLU DİYOR

Açıklamasına Kırklareli özelinde örnek veren İl Başkanı Alaaddin Güncer, köylerde veya ilçe merkezlerinde Kılıçdaroğlu’na halkın büyük bir sevgisi olduğunu vurguladığı açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Kırklareli genelinde saha çalışmaları yapıyoruz. Gittiğimiz her yerde insanımız dertli. Çiftçinin sorunlarını dinliyoruz, not alıyoruz. Ama henüz geleceğe umutla bakan hiç kimseye rastlayamadık. Buğday üreticisi ayrı dertli ayçiçek üreticisi ayrı dertli. Kentte dolaşıyoruz, ziyaretler yapıyoruz esnaf dertli, işçi sınıfı dertli. İnsanlar artık gerçekten ekonomik olarak zor durumda. Öbek sorumlularımız hane ziyaretleri yapıyor, her hanedeki şikayet ekonomik sorunlar. TUİK’e göre dahi yıllık TÜFE yüzde 79,60 ile 24 yılın zirvesinde. ÜFE de yüzde 144,61 ile son 27 yılın en yüksek seviyesinde. Bu tabloya göre sanayicinin işletme sermayesi de her geçen gün eriyor. Bugün aldığı malı yarın kaç paraya yerine koyacağını bilemiyor. Çalışan da işevren de ayrı dertli. Birebir sahada bu sorunları görüyoruz. Tabi bu atmosferde insanlar umut arayışı içine giriyor ve Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu kurtarıcı olarak görüyor. Her gittiğimiz yerde Kılıçdaroğlu gelsin artık diyor. Bizi tanıyanlar sokakta yanımıza geliyor ‘geliyor, gelmekte olan’ olan diye haykırır hale geldi. Kırklareli’yi ele aldığımızda köyden kente herkes Kılıçdaroğlu diyor.”

GENÇLERİN TERCİHİ DE CHP!

Son dönemde gençlerin de CHP’den yana olduğunu söyleyen Güncer, ORC Araştırmanın geçtiğimiz hafta kamuoyu ile paylaştığı anketten örnek verdi. Güncer açıklamasına şu şekilde devam etti:

“Önceki gün ORC Araştırmanın 24-29 Temmuz tarihleri arasında 51 farklı ilde 2185 kişi ile yüz yüze yaptığı anketi inceledim. Cumhuriyet Halk Partisi ilk defa oy kullanacak olan seçmende yüzde 22,5 oy oranıyla açık ara birinci. Aynı ankette kararsızların oranı yüzde 27. Kararsız genç seçmenin oyları dağıtıldığında CHP’nin bu yaş grubundaki oyu çok daha artıyor. Gençlerin CHP’yi umut olarak görmesinin en büyük nedeni ‘Gençlerin Demokrat Amcası’ olan Genel Başkanımızdır. Her yaştan insanın güvenini alan ve herkese umut olan Kılıçdaroğlu Türkiye için bir umut haline gelmiştir. Biz bunu sahada görebiliyoruz” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek