Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Ağustos 2022, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1014 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yol çöktü, AK Parti’den açıklama geldi

Lüleburgaz 8 Kasım Mahallesi’nde 4 Ağustos 2022 Perşembe gününü 5 Ağustos 2022 Cuma gününe bağlayan gece yol çöktü. Çeken yolda bir otobüs mahsur kaldı.
Yol çöktü,  AK Parti’den açıklama geldi  

İddialara göre vatandaşlar tarafından Lüleburgaz Belediyesi  aransa da herhangi bir şekilde cevap veren olmadı.

AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın dün sabah hem sosyal medyadan hem de gazeteciler bir açıklama yaparak yapılan yolu  eleştirdi.

AK Partili Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın’ın yaptığı açıklama şöyle; “Kıymetli Lüleburgazlı hemşehrilerim; paylaşmış olduğum fotoğraf ve videolar "Nasıl olsa seçiliriz" duygusunun tezahürü olarak ortaya çıkan görüntülerdir.  Gece 04:00'ten itibaren Lüleburgaz Belediyesi hiç bir şekilde söz konusu olaya müdahale etmemiş, edememiştir. Bunun sonucunda saat:07.00 civarında yol çökmüş, bir araçta oluşan çukur içinde mahsur kalmıştır. Belediye bölgedeki patlak ve çökmeye müdahale için öncelikle aracın kaldırılmasını sağlayacaktır. Fakat: üzülerek belirtiyorum ki; saat:09.15 itibariyle henüz koca Lüleburgaz Belediyesi aracı olay yerinden kaldıracak vinç bile bulamamıştır. Bahçesinde su dolan vatandaşlarımızın maddi zararı da azımsanmayacak derecede çoktur. Şuan saat:09.30 civarında ve belediye tarafından ne yazık ki elle tutulur hiç bir müdahale gerçekleşmemiştir. Belediye'nin gerçekleşen bir sıkıntıya anında müdahale refleksi bulunmadığını ve ceketimizi koysak seçiliriz anlayışının, hizmeti nasıl engellediğini ibret ile müşahade etmekteyiz. Biz kanal İstanbul'u konuşurken, onlar Lüleburgaz'ın sokaklarını patlamış rögar ve su boruları ile kanala çeviriyorlar. Peki bu şehir bunu hak ediyor mu? Lüleburgaz'lı vatandaşlarımızın verdiği oyun karşılığı olarak; bahçelerinde çizme ile gezmek zorunda kalması büyük bir hayal kırıklığının yegane resmi değil midir? Bu şehre "GÜLEN" değil "TERLEYEN" bir ekip lazım. Bu şehre AK Belediyecilik lazım. Bu şehre ciddiyet ile hizmet etmek lazım. Bu şehri garanti görenlere bu şehrin demokratik bir ders vermesi lazım. Bu iş bilmezliğin ve sorumsuzluğun takipçisi olacağız. 04.00-08.00 aralığında kim müdahale etmedi yada ettirmediyse sorumlulardan hesap sorulacak mı? sorulmayacak mı? merakla bekleyeceğiz. Gülen Başkan ve ekibinden beklenti ve talebimiz; bu utanç tablosuna kim vesile olduysa acil surette hesabının sorulması ve bahse konu probleme acilen müdahale edilmek ile beraber maddi manevi zararın karşılanarak, azaltılmasıdır. Biz bu işi beceremiyoruz. "Bir aracı kaldırtmaktan, gece olay yerine ekip göndermekten aciz durumdayız" diyorsanız. AK Parti Meclis Grubu olarak; AK Belediyecilik hizmeti sunan tüm çevre Belediye Başkanlarımızın Lüleburgazlı vatandaşlarımızın için belediyelerine ait tüm ekipleri ve iş makineleri ile yardım edeceklerini taahhüt ederiz.” Dedi.

Mürsel SEZEN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek