Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 06 Ağustos 2022, Cumartesi 09:09 tarihinde eklendi. 1248 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Antremana giderken hayatları karardı

Lüleburgaz'da hatalı sollama yapan bir otomobil kendi yolundan giden motosiklete çarptı. Motosiklette bulunan Yusuf K. (17) ve Enes D. (17) ağır yaralandı. Yaralı gençlerin vücutlarının birçok yerinde kırıklar ve açık yaralar meydana geldi. Gençlerin ise motosiklet ile futbol antrenmanına gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
Antremana giderken hayatları karardı  

Lüleburgaz’da 4 Ağustos 2022 Perşembe günü saat 18.00 sıralarında Yılmaz Mahallesi Set Sokak üzerinde meydana gelen olayda iddiaya göre T.G. idaresindeki 39 SR 738 plakalı otomobil sürücüsü hatalı sollama yaparak, Yusuf K.'nin kullandığı 39 ABY 763 plakalı motosikletin önüne çıkarak çarptı.

Meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü olan ve Eskitaşlıspor'da forma giyen futbolcu Yusuf K. ve motosiklette bulunan Enes D. ağır yaralanarak vücutlarının birçok bölgesinde kırıklar, çatlaklar ve açık yaralar meydana geldi.

Haber verilmesi ile bölgeye 112 Acil Sağlık Ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralı gençler ambulansla Lüleburgaz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Otomobil sürücüsü T.G. ise ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

İddiaya göre otomobil sürücüsünün set sokakta birçok aracı daha  solladığı iddia edildi.

KALÇA KEMİĞİ ÇATLAYIP KIRILDI

Olayın ardından hastaneye kaldırılan gençlerin birçok yerinde açık yaraların yanı sıra, kırık ve çatlakların olduğu görüldü.

Hastaneye kaldırılan gençlerden Enes D.'nin bacağında açık yara meydana gelirken kalça kemiğinde kırık ve çatlakların olduğunu görüldü.

AYAK BİLEĞİ İLE PARMAKLARI KIRILDI

Motosikleti kullanan diğer genç Yusuf K.'nin ise bacağında ve kolunda açık yara meydana gelirken, ayak bileği ve ayak parmaklarında kırıkların olduğu öğrenildi.

AMELİYATA ALINDI

Yaralı motosiklet sürücüsü Yusuf K.,  kolunda oluşan derin yara sebebiyle dün Lüleburgaz Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

FUTBOL ANTRENMANINA GİDECEKLERDİ

Öte yandan yaralı gençlerin Lüleburgaz Yıldızları Futbol Akademisinde (LYFA) futbol antrenmanına gitmeye çalıştıkları öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek