Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Temmuz 2022, Çarşamba 09:21 tarihinde eklendi. 393 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Z Kuşağı konuştu

Halkçı Liseliler Lüleburgaz İlçe Başkanı Selinay Varol, CHP’nin 25 Temmuz 2022 Pazartesi günü yapılan toplantısında söz alarak; “Z Kuşağı olarak gücümüzü biliyoruz ve bir şeyleri değiştirmek için geliyoruz.” dedi.
Z Kuşağı konuştu  

mask13 Temmuz 2022 tarihinde genel merkezin görevlendirmesiyle Halkçı Liseliler Lüleburgaz İlçe Başkanı görevine getirilen Selinay Varol, CHP’nin önceki gün  gerçekleştirilen Pazartesi Toplantısı’nda söz alarak Halkçı Liselilerin faaliyetleri, öğrencilerin sıkıntılarını ve yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“KANTİN FİYARLARI PAHALI, EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİ YOK”

Varol, gerçekleştirdiği konuşmasında;

“Değerli büyüklerim, değerli yol arkadaşlarım ve sevgili CHP’liler. Hepinizi en samimi duygularım ile selamlıyorum. Ben Selinay Varol. Geçtiğimiz hafta örgütümüzün isteği ve Genel Merkezimizin görevlendirmesi ile Halkçı Liseliler Lüleburgaz İlçe Başkanlığına görevlendirildim. Sizlere Halkçı Lisesiler Örgütümüzden liseli arkadaşlarımızın sorunlarından bahsedeceğim. Bizler kantin fiyatlarının pahalı olduğunu, eğitimde fırsat eşitliğinin olmadığını, velilerin öğrenci arkadaşlarımız okuluna giderken cebine harçlık koymakta zorlandığını, pandemi döneminde kırsal alandaki öğrencilerin arkadaşlarımızın diğer öğrenciler ile aynı koşullarda olmadığından dolayı eğitimde zorluk çektiklerini biliyoruz. Bu problemlerin dönem boyunca yılmadan yüksek sesle dile getireceğimizden hiçbir şüpheniz olmasın. Başkanlarımızdan da isteğimiz, gençlerimizin sorunları üzerinde durmaları ve gençlerin gerek parti içinde gerek parti dışında daha çok önem vermeliler. Çünkü ülkenin kaderini değiştirecek olanların gençler olduğunu unutmayalım.

 

"BİRŞEYLERİ DEĞİŞTİRMEK İÇİN GELİYORUZ"

Varol, konuşmasının sonuna doğru ise;

Halkçı Liseliler kısa vadede liseli öğrencilerin sorunları üzerinde farkındalık oluşturmayı, uzun vadede ise sosyal demokrasi, birlik ve beraberlik kavramları üzerinde bilinç oluşturmayı hedefler. Bizler gençlik olarak eğitimimiz dışında da ülkemizin içinde bulunduğu durumun farkındayız. Elimizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz. Z Kuşağı olarak gücümüzü biliyoruz ve bir şeyleri değiştirmek için geliyoruz. Geleceğimize sahip çıkmalıyız. Cumhuriyetimize sahip çıkmalıyız. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkeyi emanet ettiği Atatürkçü gençler olduğumuzu göstermeliyiz.” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek