Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 21 Temmuz 2022, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 324 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zafer Partisi’nden ÇAYIR TIRTILI açıklaması

Zafer Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Trakya’yı etkisi altına alan ve ayçiçeklerine zarar veren ÇAYIR TIRTILI hakkında basın açıklaması yaptı.
Zafer Partisi’nden ÇAYIR TIRTILI açıklaması  

Zafer Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle; “Son günlerde bölgemizde yoğun bir şekilde duyulan “ay çiçeği tarlalarında yaşanan tırtıl istilası” haberleri herkes gibi bizleri de endişeye sevk etmektedir. Basit bir “zararlı” istilasından öte, bir milli güvenlik sorunu olarak da gördüğümüz bu meselenin üzerine ivedi şekilde gidilmesi, bir an önce gerekli tedbirlerin alınarak olayın boyutlarıyla birlikte araştırılması ve çözüme kavuşturulması elzemdir. Ayrıca, bu olay nedeniyle mağdur olan çiftçilerimizin tespit edilmesi, devletin tüm imkanlarını kullanarak destek vermesi gerekliliği ile çiftçimizin mağduriyeti önlenmelidir.

Dolayısıyla, şimdiden önlem alınmaz ise bugün sadece çiftçimizin mağduriyeti söz konusu olabilir. Fakat ülkemizdeki yanlış tarım politikaları ile birleşince bizlere hayat pahalılığı şeklinde yansıması kaçınılmaz olacaktır.

Konu ile ilgili Zafer Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı olarak devletin ilgili kurumlarını bir an önce göreve davet ediyoruz.”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek