Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 21 Temmuz 2022, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yaz Akşamları Futbol Turnuvası başlıyor

Lüleburgaz Belediyesi’nin bu yıl 7’ncisini düzenleyeceği Yaz Akşamları Futbol Turnuvası Hüseyin Deniz Kupası 26 Temmuz Salı günü saat 19.30’da ilk maçla başlıyor. 32 takımın 8 grupta mücadele edeceği turnuvada takımlar kupaya uzanmak için mücadele edecek.
 Yaz Akşamları Futbol Turnuvası başlıyor  

Lüleburgaz Belediyesi’nin gelenekselleşen ve her yıl kentin spordaki efsanelerinden birinin adına düzenlediği Yaz Akşamları Futbol Turnuvası bu yıl Lüleburgaz’ın unutulmaz futbolcularından Hüseyin Deniz adına düzenlenecek. 26 Temmuz tarihinde başlayacak ve en az 1 ay sürmesi beklenen turnuva büyük bir heyecana sahne olacak.

 32 takım mücadele edecek 

Büyük bir ilginin olduğu ve 32 takımın yer alacağı turnuvada 8 ayrı grup yer alacak. Grup maçlarının ardından eleme sistemine geçilecek turnuvada takımlar şampiyonluk için ter dökecek.

 Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek