Trakya genelinde büyük operasyon
Recep Çotuk’tan muhtarlara tanışma kahvaltısı
Başkan Gerenli’den Paranoya setine ziyaret
Bugün 1 Mayıs
Bu haber 21 Temmuz 2022, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 319 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Emekliler Derneği’nden indirim protokolü

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Lüleburgaz Şubesi işe ISIMAX Doğalgaz Maxim Apart arasında indirim yüzde 10’dan başlayan oranlarda indirim protokolü imzalandı .
Emekliler Derneği’nden indirim protokolü  

Yapılan indirim protokolüne göre TÜED Lüleburgaz Şubesi üyeleri ISIMAX’ın yapmış olduğu tüm yeni kombi alımlarında, kombi bakımlarında,  petek temizliğinde, petek temizliği ve kombi bakımını birlikte yaptırmak isteyene, komple kömür kazanlarının tesisat işinde, komple kömür kazanlarının bakım ve tadilatlarında yüzde 10’dan başlayan indirimden faydalanacaklar.

TÜED Lüleburgaz Şube Başkanı Mehmet Kaplan, gazetemize yaptığı açıklamada; “TÜED Lüleburgaz Şubesi olarak indirim protokolleri devam edecek” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek