Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 20 Temmuz 2022, Çarşamba 07:07 tarihinde eklendi. 358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Ekici, Lüleburgaz’da incelemede bulundu

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü Lüleburgaz’da önce inceleme yaptı.
Vali Ekici, Lüleburgaz’da incelemede bulundu  

 Daha sonra da Halk Eğitim Merkezi (HEM) Prof. Dr. Necdet Tekin Gençlik Merkezi’nde Lüleburgaz, Babaeski ve Pehlivanköy de bulunan  muhtarlar ile bir araya geldi.

Ziyaretler ilgili olarak Kırklareli Valiliği Basın ve Halka İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada;Valimiz Sayın Birol Ekici, 18 Temmuz 2022 Pazartesi günü Lüleburgaz İlçemizde devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz İlçemizde ilk olarak yapımı devam eden ve tamamlanması ile ilçe halkımıza yeni ve modern binasında nezihi bir ortamda hizmete girecek olan Lüleburgaz Halk Kütüphanesinde devam eden inşaat çalışmalarını yerinde incelemeyerek, yetkililerden bilgi aldı.

İlçe Halk Kütüphanesindeki incelmelerinin ardından Valimiz Sayın Birol Ekici, Lüleburgaz İlçemizde artarak devam eden sağlık yatırımlarından biri olan Yeni İlçe Sağlık Müdürlüğü Binası, 2 nolu Aile Sağlığı Merkezi, Sağlıklı Hayat Merkezi ve 112 Hizmetleri İstasyonuyla beraber sağlık kompleksi olarak yapımına başlanan binada devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.

Valimiz Sayın Birol Ekici, Sağlık kompleksindeki incelemelerin ardından, Lüleburgaz İlçemizde ki sağlık yatırımlarından biri daha olan ve Hayırsever GÖKÇE Ailesi tarafından yapımına başlanan “Özden GÖKÇE Aile Sağlığı Merkezi “ni gezdi. Devam eden inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İncelemelerinin sonrasında Sayın Valimiz,  Hayırsever ÖZDEN ailesi ile sohbet etti. Toplum için çok faydalı böyle bir hayır işinde bulunmalarından dolayı teşekkür ederek, şükranlarını sundu. Büyük küçük demeden herkesi hayır işlerinde bulunmaya davet ederek, Allah hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun dedi.

Lüleburgaz İlçesinde hayırsever Özden-Miktat GÖKÇE ve ailesi tarafından yapımına başlanan “Özden GÖKÇE 4 Hekimli Aile Sağlığı Merkezi”, yeni ve modern konseptiyle, tamamen engelli ve yaşlı dostu olarak projelendirilerek içerisinde poliklinikler, acil müdahale odası, laboratuvar bebek bakım ve emzirme odası, gebe bilgilendirme sınıfı ve eğitim salonu bulunacaktır.

Valimiz Sayın Birol Ekici ’nin, Lüleburgaz İlçemizdeki incelemelerinde Lüleburgaz Kaymakamı Salih YÜCE, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Bilal KUŞOĞLU ve ilgili kurum yetkilileri hazır bulundular” denildi.

Ertan BAYER .

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek