Lüleburgaz’da coşkulu 1 Mayıs
Lüleburgaz TEMAD’ta yeni dönem
Silah ticareti yapanlara şafak operasyonu
Kırcaali yeni Belediye Başkanı Erol Mümün’den BAL GÖÇ’e ziyaret
Bu haber 20 Temmuz 2022, Çarşamba 07:07 tarihinde eklendi. 457 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇAYIR TIRTILI’nın başı Bill Gates mi?

Koronavirüs salgınını aşı satmak için bilinçli olarak çıkardığı ve salgın sırasında yaptığı yatırımlardan milyonlarca dolar kazandığı iddiası nedeniyle ismi 'Olağan şüpheli'ye çıkan Bill Gates hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı.
ÇAYIR TIRTILI’nın başı Bill Gates mi?  

Trakya'daki tırtıl istilasının arkasında, son dönemde Türkiye'nin de aralarında bulunduğu ülkelerden tarım arazisi toplayan Gates'in olduğu öne sürüldü. ABD'deki soruşturma kapsamında Gates'in dünyadan 6 milyon dönüm tarım arazisi satın aldığı ortaya çıkmıştı.

Trakya'da yaklaşık 10 gün önce başlayan çayır tırtılı ile mücadele sürüyor. Bölgenin her yerini istila eden çayır tırtılı Kırklareli'nin Pınarhisar ve Vize ilçelerinde de görülmeye başladı. Çayır tırtılına karşı dronla, traktörler ile mücadeleye devam eden çiftçiler, bir an önce bu istilanın bitmesini umut ediyor.

"TIRTIL İSTİLASININ ARKASINDA BILL GATES VAR" İDDİASI

Gözlerin çevrildiği Trakya'da tırtıl istilasıyla mücadele devam ederken sosyal medyada ortaya atılan iddia dikkatleri üzerine çekti. İstilanın arkasında; aralarında Türkiye'nin de bulunduğu birçok ülkeden tarım arazisi toplayan ABD'li milyarder Bill Gates'in olduğu iddia edildi.

 

TRAKYA BÖLGESİNDEN ARAZİ SATIN ALMASINA DİKKAT ÇEKİLDİ

Konuya ilişkin yüzlerce yorumun yapıldığı sosyal medyada, kullanıcılar; Bill Gates'in; koronavirüs, yapay et ve iklim değişikliği gibi insanları tehdit eden tüm olayların arkasından çıktığını ifade etti. Vatandaşlar Amerikalı iş adamının Türkiye'den özellikle Trakya bölgesinden arazi satın almasına dikkat çekti. İşte o yorumlardan sadece ikisi:

 

 

TARIM ARAZİLERİNİ TOPLUYOR

Haberler com  haberinin haberine göre ABD'deki bir soruşturma kapsamında Microsoft kurucusu Bill Gates'in dünyadan 6 milyon dönüm tarım arazisi satın aldığı ortaya çıkmıştı. Gates'in toprak aldığı ülkeler arasında Türkiye, ABD, Almanya ve Hollanda'nın isimleri geçmişti.

TEZATLIĞA VURGU YAPILMIŞTI

Bill Gates'in tarım arazilerini toplamasıyla ilgili "Uzayda otel kurmaya çalışılırken dünyada toprak toplamak bir tezatlık içermiyor mu?" şeklinde yorumlar yapılmıştı.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek