Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 12 Mart 2013, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1276 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Dokuzcan’dan başkana dokuz puan

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, Lüleburgaz’a gerçekleştirdiği ziyaret sırasında Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı da makamında ziyaret etti.
Dokuzcan’dan başkana dokuz puan
Ertan BAYER - Lüleburgaz Belediyesi’nde bu kadar fazla kadın çalışan olmasına şaşırdığını ve çok da sevindiğini söyleyen Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’a 10 üzerinden 9 puan verdi.
Trakya ziyaretleri kapsamında dört günden beri Trakya’da bulunan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan Kadın Kolları MYK Üyeleri ile birlikte dün Lüleburgaz’ı da ziyaret etti.
Parti binasındaki ziyaretin ardından Lüleburgaz Belediyesi’ni ziyaret eden Dokuzcan, kendisini karşılayan yaklaşık 50 kadın çalışanı görünce hem şaşırdı hem sevindi.
Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’ı da tebrik eden Dokuzcan’ın sevinci Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “Benim Belediye Başkan Yardımcılarımdan biri kadın, daire müdürlerimin de yüzde 90’ı kadın” deyince daha da arttı.
Burada MYK üyeleri ile birlikte Halebak’ın makamını ziyaret eden Hilal Dokuzcan, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Kendisinin 1999 yılından beri Lüleburgaz Belediye Başkanı olduğunu belirten Halebak “2 dönem DSP’den Belediye Başkanı seçildim. 2009 yılında da CHP’den Belediye Başkanı seçildim. Türkiye’de Belediyelerin stratejik plan yapması 2007 yılında yasalaşırken biz Lüleburgaz Belediyesi çalışanları ile yasadan 9 yıl önce 2000 yılında Lüleburgaz Belediyesi’nin stratejik planını hazırlamaya başladık. Lüleburgaz Belediyesi’nde kadın çalışanların oranı çok fazla. Çünkü erkekler bir masayı kaldıramadıkları zaman vazgeçiyorlar. Ama kadınlarda vazgeçme yok. Bende kadın çalışanlarımız bu özelliğini bildiğimden dolayı önemli görevleri onlara verdim. Lüleburgaz Belediyesi’nin tek kuruş borcu yok. Parası var. Bununda yanında Lüleburgaz Belediyesi’nin önümüzde 5 yıl içinde hangi gün neler yapılacağı tek tek biliniyor” dedi.
Ziyaret ettiği bir çok CHP’li belediyenin parasızlıktan yakındığını borcu olduğunu belirten CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan “Ancak Lüleburgaz Belediyesi CHP’li bir belediye olmasına rağmen tek kuruş borcu yok, parası var. Sizi tebrik ediyorum” dedi.
CHP Kadın Kolları Parti Meclisi Üyesi Emel Yıldırım’da Lüleburgaz’daki tablodan çok etkilendiğini belirterek Lüleburgaz Belediyesi’nin bu başarısını parti genel merkezinde ve gezdikleri her yerde örnek göstereceğini söyledi.
Ziyaret sırasında Feray Erdoğan isimli bir kadın Lüleburgaz Belediye Başkanı’na “Benim söylemek istediklerim var. Şikâyetim var” dedi.
Başkan Halebak’ta kendisine “Tabii ki şikâyetinizi iletebilirsiniz. Ancak bu an sizinde gördüğünüz gibi misafirlerimiz var. Misafirlerimiz gittikten sonra buyurun görüşelim” dedi.
Halebak, daha sonra misafirlerini Lüleburgaz Belediyesi Kafeteryası’nda ağırladı. Lüleburgaz Belediyesi ziyaretinin ardından Hilal Dokuzcan, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yaptığı program doğrultusunda yeni Pazar Yeri’ni ziyaret etti.
Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek