Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Temmuz 2022, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 917 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LÜLEBURGAZ’DA FECİ KAZA

Edirne’de Bodrum’a giden yolcu otobüse Lüleburgaz’da tek taraflı kaza yaptı.
LÜLEBURGAZ’DA FECİ KAZA  

Kazada 6 kişi hayatını kaybederken 25 kişi de yaralandı.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, olay yerine gelerek incelemede bulundu. Yaralı vatandaşların hastaneye kaldırılmasını da adım adım takip eden Vali Birol Ekici, vatandaşları hastanede de yalnız bırakmadı.

Lüleburgaz’da  şarampole devrilen otobüsten acı haber geldi. İlk belirlemelere göre meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelerek bilgi alan Kırklareli Valisi Birol Ekici, yaptığı açıklamada yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilediğini kaydetti. İşte son dakika otobüs kazasının detayları...

Nilüfer Turizm firmasına ait İbrahim Güner idaresindeki 16 ABE 743 plakalı otobüs, ilçe çıkışında şarampole devrildi. Bölgeye çok sayıda sağlık, güvenlik ve itfaiye ekibi sevk edilirken, yaralılar da hastaneye kaldırıldı.

VALİ EKİCİ BİLGİ ALDI

Kırklareli Valisi Birol Ekici, olay yerine gelerek bilgi aldı. Daha sonra açıklamada bulunan Vali Ekici, Edirne'den Bodrum'a giden yolcu otobüsünün Lüleburgaz ilçesinde şarampole devrildiğini söyledi. 

6 ÖLÜ 25 YARALI

Kazada 1'i çocuk 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 25 kişinin yaralandığını ifade eden Ekici, yaşamını yitirenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa dilediğini kaydetti.

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ?

Vali Ekici kazaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Sabah saat 07.00 sıralarında Edirne’den Bodrum’a seyahat eden otobüs, Lüleburgaz ilçesinde tek taraflı olarak kaza yaptı. Biri çocuk olmak üzere 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 25 tane de yaralımız var. Tek taraflı bir kaza. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Aracın yoldan çıkması suretiyle bir kaza olmuş durumda” ifadelerini kullandı.

Ertan BAYER 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek