Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 05 Temmuz 2022, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 974 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karabirgül ailesinin mutlu günü

Lüleburgaz’ın tanınmış işadamlarından Mehmet Karabilgül’ün oğlu Emre Karabirgül oğlu Mehmet Arel için sünnet düğünü yaptı.
Karabirgül ailesinin mutlu  günü  

Esra-Mehmet Karabirgül çiftinin oğlu Mehmet Arel’in sünnet düğünü 3 Temmuz 2022 Pazar günü saat 20.00’de Lüleburgaz Meslek Yüksek Okulu karşısında bulunan İzer Otel’de yapıldı.

Düğünde Mehmet Arel’in anne-babası Esra-Emre Karabirgül’ün ile büyükannesi ve dedesi Hayrunissa-Turgut Özmüş ile babaannesi ve büyükbabası Kıymet ve Mehmet Karabirgül davetlileri kapıda karşıladı.

Düğüne Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve eşi Aysu Gerenli, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan ve eşi Gülşen Altan ile birlikte Lüleburgaz’ın iş, siyaset ve spor dünyasından tanınmış simalar katıldı.

Hürfikir Gazetesi olarak Karabirgül ailesini tebrik ediyor Mehmet Arel’e ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek