KÖYDES SEÇİMLERİ YAPILDI
Vali Ekici, cenaze törenine katıldı
Paranoya  Filmiinin Lüleburgaz çekimleri başladı
“AŞI OLMAYI İHMAL ETMEYİN”
Bu haber 27 Haziran 2022, Pazartesi 09:01 tarihinde eklendi. 7848 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

DEVA Partisi seçim startını verdi

DEVA Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanlığı geçtiğimiz Cuma akşamı düzenlediği yemekli toplantı ile seçim startını verdi.
DEVA Partisi seçim startını verdi  

Deva Partisi Lüleburgaz İlçe Başkanı Semih Güller teşkilatına verdiği yemekte seçim startını başlattıklarını resmen duyurdu.

Başkan Semih Güller gecede yaptıkları açıklamada: "Partimize olan teveccühün her geçen gün arttığını artık herkes görüyor. İlçemizde her belde, köy ve mahalleden yani her sandıktan partimize  oy çıkacaktır. Dün olduğu gibi bugünde taraflı ve paralı anket şirketlerinin anket sonuçlarına itibar etmiyorum. Birkaç anket şirketi üzerinden algı operasyonu yaptığını zanneden partiler nihai sonucu sandıkta görecektir. Bu milletin algılara, popilizme artık karnı tok. Masal bitti! Cep yanıyor, boş tencere artık çatlama noktasında. Az kaldı, artık bu ülkenin DEVA'sı var. Tüm alanlarda hazırladığımız akılcı ve gerçekçi eylem planlarımızla ülkemizi, halkımıza yakışır refah seviyesine çıkaracağız.” Dedi.

Lüleburgaz’ın tüm mahalle ve köylerinde teşkilatlandıklarını da belirten Başkan Semih Güller Ahmetbey ve Evrensekiz’de de teşkilatlanmaların son aşamada olduğunu söyleid.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek