Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Haziran 2022, Salı 09:18 tarihinde eklendi. 424 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Devrim Gündüz o sorunlara dikkat çekti!

CHP Lüleburgaz İlçe Örgütünün pazartesi günleri düzenlediği haftalık toplantısında, İlçe Başkanı Devrim Gündüz, yaptıkları faaliyetler hakkında açıklamalarda bulunarak Trakya’nın kanayan yarası haline gelen Ergene Nehri’ne dikkat çekti.
Devrim Gündüz o sorunlara dikkat çekti!  

İlçe Başkanı Devrim Gündüz, haftalık toplantıda sözlerine başlamadan önce terörle mücadele kapsamında gerçekleştirilen sınır dışı operasyonda şehit olan iki Mehmetçik için Allah’tan rahmet diledikten sonra, Ankara’daki sel felaketinde hayatını kaybeden CHP Mamak Gençlik Kolları üyesi İlkay Yiğit’e de rahmet diledi.

Devrim Gündüz, ardından yaptıkları faaliyetlerden değinerek Büyükşehir olmayan illerde İl ve İlçe Başkanlarının sahaya indiklerini belirtti. Kendilerinin de Lüleburgaz İlçe Teşkilatı olarak sahaya indiklerini oda, esnaf ve yerel gazetelerin sorunlarını dinleyerek aldıkları notları Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduklarını belirtti.

KIRKLARELİ KANSER SIRALAMASINDA 1’inci

Gündüz, açıklamasının devamında ise geçen hafta Perşembe günü Ovacık köyünde düzenlenen ‘Ergenemi Geri İstiyoruz’ eylemine katıldıklarını ve orada olduklarını belirtti. Ardından Ergene Nehri’nin sanayi ve çiftliklerin atıklarından dolayı aşırı şekilde nehrin kirlendiğini belirtti. Gündüz, ayrıca orada koyun ve keçilerin Ergene’den su içtiklerini gördükleri belirterek daha sonra “Bizde koyunları yiyiyoruz”. diyerek, CHP’nin yaptığı araştırmalara göre Türkiye genelinde Kırklareli’nin kanser sıralamasında 1. olduğuna dikkat çekti.

ERGENE İÇİN ORTAK ÇAĞRI

Ergene Nehri ile ilgili açıklamalarına devam eden Devrim Gündüz, Trakya bölgesinde bulunan hem iktidar hem de muhalefet partilerinin Milletvekilleri ile ortak çalışma yaparak Ergene Nehrinin masaya yatırılmasını talep etti.

Güzdüz; “Trakya’da AKP’nin 5 milletvekili var ve hepsi burada yaşıyorlar. Bu Ergene sorunu CHP veya TEMA’nın sorunu değil. Bu sorun tüm Trakya’nın sorunu. Biz buradan iktidar milletvekillerine sesleniyoruz biran önce iktidar ve muhalefetin bu konuda ortak çalışma yapmasını bekliyoruz.” dedi.

“TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Devrim Gündüz, bitmek bilmeyen Ergene sorunun ardından; “Perşembe günü Kadın Kolları Genel Başkanımız buradaydı. Kendisini karşıladık. Normalde İl Merkezlerine ziyaret yapıyordu ancak Lüleburgaz ve Uzunköprü ilçelerini ziyaret de ziyaret etti. Kendisi bizi kırmadı ve Lüleburgaz’a geldi. Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisinde güzel bir söyleşi oldu. Bizi kırmayıp Lüleburgaz’ı ziyaret ettikleri için kendisine teşekkür ediyorum.” dedi.

DOLAR VE AKARYAKITA DEĞİNDİ

Devrim Gündüz, konuşmasının sonuna doğru; “Doları hiçbir şey tutamıyor. Düğünleri olanların Allah yardımcısı olsun.” Dedikten sonra motorine bu gece yarısı 2,60 TL zam geleceğini belirterek çiftçilere de sabırlar diledi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek