Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 10 Haziran 2022, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 713 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kültür İşleri Müdürlüğü’ne Samet Servet getirildi

Lüleburgaz Belediyesi’nde yaklaşık 8 yıldan beri Kültür İşleri Müdürü olarak görev yapan Reşide Candan 8 Haziran 2022 Salı günü Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından görevden alınmıştı.
Kültür İşleri Müdürlüğü’ne Samet Servet getirildi  

Bu alınma ile ilgili olarak Lüleburgaz Belediyesi’nden her hangi bir açıklama yapılmamıştı.

Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’ne vekaleten Lüleburgaz Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Vekili Samet Servet Atandı.

9 Haziran 2022 Çarşamba günü sabah saatlerinde gerçekleştirilen atama Lüleburgaz Belediyesi  internet sitesinde  yayınlandı.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Kültür İşleri Müdürlüğü  Başkan Yardımcısı Kemal Pektaş'a bağlı olarak çalışmalarını sürdürürken, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü  de 9 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilen görev değişikliği ile Kemal Pektaş'a bağlandı.

Uğurcan KARAOĞLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek