Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 08 Haziran 2022, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 331 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Mesleklerin sorunlarını dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) dün ve önceki gün Lüleburgaz’da bulunan yerel gazeteleri ve esnaf odalarını ziyaret ederek mesleklerin sorunlarını dinledi.
CHP Mesleklerin sorunlarını dinledi  

CHP’nin ziyaretlerine CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, CHP Kırklareli İl Başkanı Aleaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Devrim Gündüz, CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Ayan  ile birlikte parti üyeleri katıldı.

Ziyaretler sırasında CHP heyeti Yerel Gazeteler ile birlikte Köy ve Mahalli İdareler Muhtarlar Derneği Lüleburgaz Şubesi, Lüleburgaz Esnaf Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Lüleburgaz Şoförler ve Otomobilciler Odası, Lüleburgaz Seyyar Pazarcılar Odası, Lüleburgaz Kahveciler Odası, Lüleburgaz Gıda Maddeleri Odası, Lüleburgaz Lokantacılar ve Köfteciler Odası, Lüleburgaz Terziler Odası’nı ziyaret ederek mesleklerini sorunlarını dinledi.

Her mesleği kendine ait sıkıntıları olduğunu bu sıkıntıların yüzde 50’sinin de mevcut iktidar partisinin yönetiminden kaynaklandığını belirten CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayani “İktidara hazırlanan partimiz tüm mesleklerini sıkıntılarını dinleyip çözümleriyle iktidara geliyor” dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek