KATİL EV ARKADAŞI ÇIKTI
Gerenli,  CHP Kadın Kolları’yla buluştu
Pazar günü Zübeyde Hanım Parkı’nda çekim yapıldı
Emrah Kutlu, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
Bu haber 04 Haziran 2022, Cumartesi 09:21 tarihinde eklendi. 2126 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ çeşitli etkinlikler ile kutlandı

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi, Kongre Meydanında ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ kapsamında çeşitli etkinlikler düzenledi.
 ‘Hayat Boyu Öğrenme Haftası’ çeşitli etkinlikler ile kutlandı  

Etkinlikler, 2 Haziran Perşembe günü Kongre Meydanında düzenlendi. Etkinliklere Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri ile kursiyerler ve vatandaşlar katılım gösterdi.

Etkinliklerde ilk önce İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Konuşmanın ardından Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören kursiyer çocuklar jimnastik gösterileri sahnelendi. Ardından Lüleburgaz Emrullah Efendi Ortaokulu öğrencilerinin Halk Oyunları gösterisi sahnelendi.

OYUN HAVASI OYNADILAR

Halk oyunları gösterilerin ardından Halk Eğitim Merkezi müzik öğretmenleri çeşitli halk türküleri ve oyun havaları seslendirdi.

Oyun havalarının seslendirildiği sırada İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, öğretmenler ve kursiyerler sahnede oyun havası oynadılar. Ardından düzenlenen çeşitli sportif etkinlikleri gezdiler.

Öte yandan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan dart çadırında öğrenciler ile dart attılar.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek