Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 26 Mayıs 2022, Perşembe 09:20 tarihinde eklendi. 870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli esnafından Kırklareli Valisi’ne “Hoş geldiniz” ziyareti

Kırklareli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman ve beraberindeki oda başkanları Kırklareli Valisi Birol Ekici’ye “Hoş Geldiniz” ziyaretinde bulundu.
Kırklareli esnafından Kırklareli Valisi’ne “Hoş geldiniz” ziyareti  

Kırklareli Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kırklareli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil KAHRAMAN beraberinde Kahveciler Odası Başkanı Şaban DOĞAN, Sanayi Sitesi Başkanı İsmail MUTAFOĞLU, Esnaf Kefalet Koop. Müdürü Volkan GENÇ, Pazarcılar Odası Başkanı Resul YILDIRIM, Bakkallar Odası Başkanı Hikmet AY ile Esnaf İsmail KALINOĞLU, Valimiz Sayın Birol EKİCİ' ye 22 Mayıs 2022 Pazar günü Valilik Makamında hoş geldin ziyaretinde bulundular.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Sayın Birol EKİCİ, Kırklareli Esnaf ve Kefalet Kooperatifi ve Oda Başkanlarımız, Esnaflarımız ile bir süre sohbet etti. Heyetimiz Sayın Valimize yeni görevinde hayırlı olsun ve başarı dileklerinde bulundular.” Denildi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek