Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 19 Mayıs 2022, Perşembe 09:14 tarihinde eklendi. 2250 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okuma Saati Katılım Sertifikaları verildi

Koordinatörlüğünü Lüleburgaz Lisesi'nin yürüttüğü Okuma Saati isimli e-Twinning projesinin tamamlanmasının ardından projede yer alan öğrenci ve velilere katılım sertifikaları verildi.
Okuma Saati Katılım Sertifikaları verildi  

Lüleburgaz Lisesi tarafından koordine edilen Okuma Saati isimli e-Twinning projesi tamamlandı. Okuma Saati isimli e-Twinning projesinin tamamlanmasının ardından projede yer alan öğrenci ve velilere katılım sertifikaları verildi.

Ebeveynlerin çocukları ile okumalarını teşvik eden Okuma Saati adlı e-Twinning projesinin yürütücülüğünü okulumuzda biyoloji öğretmeni Hüseyin Serter ve görsel sanatlar öğretmeni İnci Yılmaz Şimşek yürüttü. Proje danışmanı öğretmenlerin ve projede yer alan öğrencilerin katılım sertifikaları eTwinning Kulübü Danışman Öğretmeni Aylin ACAR tarafından verildi.

Çocukların örnek aldığı velileri ile kitap okuma saati düzenlemelerini, velilerin her gün yarım saatlerini kitaba ve çocuklarıyla verimli zaman geçirmeye ayırmalarını amaçlayan proje kapsamında öğrenciler ve veliler çeşitli etkinlikler ve toplantılar gerçekleştirdiler. Her ay farklı yazarla bir araya gelip okudukları kitaplar hakkında sorularını yönelttiler. İki basamaklı tasarlanan projede projenin ilk basamağı olarak eğitimci yazarlar Fatih Karahan'ın Sait adlı kitabı ve Muhammed Erol'un Afrikalı Çocuk adlı kitabı kitapları öğrenciler ve velileri tarafından okundu.

Projenin ikinci basamağı olarak da eğitimci yazarlar Berkan Kaya'nın Tılsımlı Hançer adlı kitabı ve İnci Yılmaz Şimşek'in Şen Yuva adlı kitabı proje dahilinde okunarak çeşitli etkinlikler yapıldı.  Son olarak eğitimci yazarlardan Recep Özkul'un katılımı ile öğrenci ve veliler için çevrimiçi etkinlik düzenlendi.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek