Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 13 Mayıs 2022, Cuma 09:07 tarihinde eklendi. 325 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Çizdikleri resimlerden masal yazdılar!

Büyükkarıştıran İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri eTwinning projesi kapsamında çizdikleri resimlerden masal kitabı yazdılar. Çocuklar ortaya çıkardıkları masal kitabını Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli’ye hediye etti.
Çizdikleri resimlerden masal yazdılar!  

Büyükkarıştıran İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencileri çizdikleri resimlerden kurdukları hayallerle masal yazdılar. Gerçekleştirilen eTwinning projesi kapsamında 31 farklı öğrencinin yazdığı 31 farklı masal kitap haline getirildi. Tamamen öğrencilerin kendi hayal güçleriyle yazdıkları masallar büyük beğeni toplarken sınıf adına Azra Ertaş ve Batuhan Üstün, Başkan Gerenli’yi ziyaret edip kitabı hediye etti.

 “Hayal kurmayı bırakmayın” 

Kitabı inceleyen ve masalları okuyan Başkan Gerenli üretilen eserden dolayı okul öğretmenlerini ve çocukları tebrik etti. Çocuklara hayal kurmak ve üretmekten bir an olsun vazgeçmemelerini öğütleyen Başkan Gerenli, “Kentler bilgi ve sanat üretir. Sizler hayal kurmayı ve üretmeyi bir an olsun bırakmayın çocuklar. Bu güzel projede emeği geçen okul öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederim” diye konuştu.

 Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek