Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 09 Mayıs 2022, Pazartesi 09:16 tarihinde eklendi. 3699 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Meclisi’nde “Konuşturmama” krizi

Lüleburgaz Belediye Meclisi’nin 6 Mayıs 2022 Cuma günü Sokullu Külliyesi Hamamı Belediye Meclis Salonu’nda yapılan Mayıs Ayı 1. Belediye Meclis Toplantısı’nda konuşturmama krizi yaşandı.
Belediye Meclisi’nde “Konuşturmama” krizi Toplantının ilgili gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından  toplantı kapatılmadan önce CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tunay Kantürer gündem dışı konuşma için söz istedi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Belediye Meclis Üyesi Tunay Kantürer’e “ Gündem dışı söz  alacağınızı toplantı başlamadan önce bildirmeniz gerekirdi. O nedenle söz vermiyorum” dedi.

CHP’li Belediye Meclis Üyesi Tunay Kantürer'de “O zaman aklama gelmedi. Şimdi aklıma geldi. Söz vermemek demek. Bu nasıl iş? Bu demokratik değil." dedi. Gerenli ise, "Demokrasi ile ne alakası var." diyerek tepki gösterdi.

Bilindiği gibi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli Belediye Meclisi’nde uzayan tartışmalarla ilgili yasadan gelen hakkını kullanarak gündem dışı konuşma hakkını toplantıdan önce bildirme şartına başlamıştı.

Bu kara bazı CHP’li üyeler “CHP olarak AKP’ye mana buluyoruz. Ama bizim Belediye Başkanı Gerenli demokrasiyi katletmekte AKP’ye rahmet okutur” dediler.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek