Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 07 Mayıs 2022, Cumartesi 09:10 tarihinde eklendi. 2061 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

“Zenginlerin Hıdırellez’i”!

Lüleburgaz Belediyesinin Kent Ormanında düzenlediği 21. Hıdırellez Şenliklerinde, belediyenin şenlikler için Kent Ormanına araçları ile gelen vatandaşlardan para alması tepki topladı. Bazı vatandaşlar geri dönerken, bazı vatandaşlar da ‘Zenginler için düzenlemişler galiba’ yorumunda bulundu.
“Zenginlerin Hıdırellez’i”!  

Lüleburgaz Belediyesinin Kent Ormanında 5 Mayıs Perşembe günü düzenlediği ve yaklaşık 600 kişinin katıldığı Hıdırellez Şenliklerinde şehir merkezinden uzaktaki Kent Ormanına araçları ile gelen vatandaşlardan para talep etmesi bazı vatandaşları şaşırttı.

Belediyenin kendi düzenlediği etkinlikten para talep edilmesine bir vatandaş; “Zenginler için düzenlemişler galiba” yorumunu yaptı.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek