Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Nisan 2022, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 529 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

MİLLETVEKİLİ TURABİ KAYAN SORDU; KÖPRÜLER Mİ ÖNCELİKLİ, MİLLET BAHÇESİ Mİ ?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan, Lüleburgaz’da bulunan köprülerin neden yapılmadığını sordu. Milletvekili Kayan; “Köprüler mi önemli, millet bahçesi mi?” diye sordu.
MİLLETVEKİLİ TURABİ KAYAN SORDU;  KÖPRÜLER Mİ ÖNCELİKLİ, MİLLET BAHÇESİ Mİ ?  

CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan’ın yaptığı konuşma şöyle; “Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçe sınırlarında bulunan, Ergene Nehri üzerinden geçen, Lüleburgaz ile Hayrabolu'yu birbirine bağlayan Ergene Köprüsü çökme riski taşımaktadır. Yine, Lüleburgaz ilçemiz sınırları içerisinde bulunan Turgutbey köyü ile Sakızköy'ü birbirine bağlayan köprü yaklaşık iki yıl önce taşınan sular nedeniyle yıkılmıştır. Aynı zamanda, Lüleburgaz'ın içinden geçen ve bir mahallesini 2'ye bölen Lüleburgaz Deresi'nin üzerinde, mahallenin çocuklarını okula taşıyacak bir köprü yıkılmış iken ve bu dere her yıl taşıp mahallesini sular altında bırakırken bu köprüleri yapmayıp Kırklareli merkezinde festival alanında bulunan demir yolu raylarını sökerek millet bahçesinin yapımına başladınız.

Kırklarelili hemşehrilerimiz merak ediyor; mahallelerini her yağmurda su basan derenin, Ergene Nehri'nin ıslahı mı önemli yoksa festival alanını bozup yaptığınız millet bahçesi mi?”

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek