Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Nisan 2022, Cuma 09:07 tarihinde eklendi. 387 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Oruçlu, orucunu Yeryüzü Sofrasında açtı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz önceki dönem ilçe başkanlarından Özgür Kaya, Kırklareli’nin köylerinde Yeryüzü Sofraları ismi ile İftar Programı düzenlemeye devam ediyor.
Oruçlu, orucunu Yeryüzü Sofrasında açtı  

Daha önce 6 köyde iftar programı düzenleyen Özgür Kaya, 27 Nisan 2022 Çarşamba gününün akşamı yani Kadir Gecesi’nde Babaeski Oruçlu’da iftar programı düzenlendi.

 Oruçların açılmasının ardından iftar programına katılan vatandaşlar Özgür Kaya ve ekini ile tek tek fotoğraf çektirdi.

 İftar programının ardından açıklamada bulunan Özgür Kaya; “Babaeski ORUÇLU köyünde kurduğumuz Yeryüzü sofrasında helal ekmeğimizi paylaştık Kardeşlik sofrasında yerini alan kadın erkek genç yaşlı herkese sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Elele gönül gönüle daha güzel, ekmeği adil paylaştığımız bir ülke için yürümeye ve çalışmaya devam...”

Yeryüzü sofralarının 30 Nisan 2022 Cumartesi gününün akşamı yani yarın akşamı Lüleburgaz’a bağlı Ayvalı köyünde kurulacak olan Yeryüzü Sofrası ile tamamlanması bekleniyor.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek