Lüleburgaz motifleri sergisi açıldı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu’dan Altıyol’a ziyaret
Aziz Yıldırım’a Lüleburgaz’da coşkulu karşılama
Bu haber 28 Nisan 2022, Perşembe 09:18 tarihinde eklendi. 402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bayram dönüşü 2 gün su yok

Lüleburgaz Belediyesi’nin yaklaşık 3 yıl önce içme suyu hatlarında başlattığı yenileme çalışmaları kapsamında bayramdan hemen sonra 5 ve 6 Mayıs tarihlerinde 48 saatlik su kesintisinin olacağını açıkladı. Başkan Gerenli konu ile ilgili yaptığı açıklamada; “Lüleburgaz’ın bir sorununu daha çözüme kavuşturuyoruz. Komşularımıza bugüne kadar göstermiş oldukları sabır için teşekkür ederim. Yapacağımız son çalışmayla birlikte kentimizdeki içme suyu hatlarında meydana gelen kesinti ve arızalar en aza inecek” dedi.
Bayram dönüşü 2 gün su yok  

Üç yılda 26 kilometrelik içme suyu hattını yenileyen Lüleburgaz Belediyesi, 5 Mayıs Perşembe ve 6 Mayıs Cuma günü kentin ana içme suyu ihtiyacını karşılayan ve fiziki ömrünü dolduran ana isale hattında çalışma gerçekleştirecek. Çalışma kapsamında kent genelinde 48 saatlik su kesintisi meydana gelecek. 

“SABRINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM” 

Yapılacak olan çalışmayla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli, içme suyu hatlarında gerçekleştirilen çalışmalarda sona gelindiğini vurguladı. Vatandaşlara gösterdikleri sabır için teşekkür eden Başkan Gerenli, “Lüleburgaz’ın bir sorununu daha çözüme kavuşturuyoruz. Komşularımıza bugüne kadar göstermiş oldukları sabır için teşekkür ederim. Yapacağımız son çalışmayla birlikte kentimizdeki içme suyu hatlarında meydana gelen kesinti ve arızalar en aza inecek” diye konuştu.

Haber; Uğurcan KARAOĞLU

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek