Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Nisan 2022, Çarşamba 09:33 tarihinde eklendi. 844 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

O paylaşıma Ömer Aydın’dan tepki! “Hem Gerenli’ye yüklendi hem de CHP’nin tarihini hatırlattı”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin CHP Evrensekiz Belde binasının açılışı ile sosyal medya hesabından yaptığı; “Halkın sandıkta gösterdiği iradeye ipotek konulan Evrensekiz’de” sözüne istinaden sosyal medya hesabı üzerinden ağır eleştirilerde bulundu ve CHP’nin tarihini hatırlattı.
O paylaşıma Ömer Aydın’dan tepki!  “Hem Gerenli’ye yüklendi hem de CHP’nin tarihini hatırlattı”  

Belediye Meclis Üyesi Ömer Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Belediye Başkanı Murat Gerenli’ye yüklendi. 

Meclis Üyesi Ömer Aydın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında; “Kıymetli Lüleburgazlılar, gün geçmiyor ki şehr-i emin (Belediye Başkanlığı) makamında bulunan Sayın Murat Gerenli'nin birbiri ile çelişen açıklamaları sosyal medyada yayınlanıp, paylaşılmasın.” diyerek, Gerenli’nin sosyal medya hesabından paylaştığı; “Cumhuriyet Halk Partisi Evrensekiz Belde Başkanlığı’nın açılışına katıldık. Halkın sandıkta gösterdiği iradeye ipotek konulan Evrensekiz’de gücümüze güç katan partililerimizle hak, hukuk ve adaletle, yarınları sevgi ile kurtaracağımız iktidara yürüyoruz.” sözlerine istinaden hem Gerenli’ye yüklendi hem de CHP’nin tarihini hatırlattı.

“SİYASİ ETİKTEN BİHABER” 

Ömer Aydın açıklamasında; “Sayın Gerenli; Evrensekiz CHP binasının açılışı ile ilgili paylaşımında, Evrensekiz Belediye Başkanımızın tamamen kendi hür iradesi ile Evrensekizli vatandaşlarımızı AK Belediyecilik ile tanıştırmasını "halk iradesine ipotek" koymak şeklinde tasvir etmiş, siyasi etikten bihaber olduğunu bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır.” dedi. 

“ÜYELERİN İRADESİNE İPOTEK KOYMADINIZ MI?”

Ömer Aydın açıklamasının devamında; “Sayın Başkan, halk iradesine ipotek koymak; kendi meclisinizde kayda değer bir çoğunluk ile Lüleburgaz'ı yönetirken, belediye meclis üyelerinin sizin onayınız olmadan konuşma yapamamasıdır. Bu kararı bizatihi siz alarak Lüleburgazlı vatandaşların oyları ile meclise gönderdiği üyelerin iradesine ipotek koymadınız mı? AK Parti meclis üyeleri olarak bizler, halk iradesinin tecellisi için Lüleburgaz'ın yararına gördüğümüz her teklifi koşulsuz, şartsız onaylarken, sizin mecliste en ufak eleştiriye tahammül edememeniz halk iradesinin engellenmesi değil midir?” dedi. 

“TARİHİNİZDE MİLLİ İRADE GASPLARI YERİNİ KORURKEN…” 

Ömer Aydın CHP tarihini hatırlatarak sözlerine devam etti. Aydın; “Sayın Gerenli; halk iradesine ipotek koymak, halk iradesini mezata çıkarmak fiillerini yakıştıracak bir mecra veya güruh arıyorsanız, size tavsiyem ittifak ortağınıza 15 adet milletvekilinizi bağışlarken CHP'li milletvekillerinin gözyaşlarını izlemenizdir. Tarihinizde milli irade gaspları açık oy gizli tasnif uygulamaları ile güneş motel hadiseleri ile hala siyasi geçmişteki yerini korurken, beldesine hak ettiği hizmeti getirebilmek için halkını AK Belediyecilik ile buluşturan belediye başkanımıza eleştiride bulunmanız en hafif tabiri ile abes ile iştigaldir.” dedi. 

“DAHA NİCE GAFLARA İMZA ATACAKSINIZ”

 Ömer Aydın açıklamasının sonuna doğru ise; “Korkarım ki; sosyal medya danışmanlarınızın siyasi tarihimizi bilmemesi sebebi ile nice gaflara imza atacaksınız. Ama merak etmeyin, bizler sizin gaflarınıza rağmen sizin siyasi geçmişinizi sizin ile paylaşmaya devam edeceğiz.” paylaşımında bulundu.

 Haber; Uğurcan KARAOĞLU

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek