Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Nisan 2022, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 532 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeryüzü Sofrası Vize Küçükyayla köyünde kuruldu

CHP Lüleburgaz önceki dönem İlçe Başkanı Özgür Kaya, Ramazan Ayı’nda başlatmış olduğu Yeryüzü Sofrası iftarlarına geçtiğimiz Pazar gününün akşamı Kırklareli’nin Vize ilçesine bağlı Küçükyayla köyünde düzenlemiş olduğu iftar programı ile devam etti.
Yeryüzü Sofrası Vize Küçükyayla köyünde kuruldu  

Özgür Kaya ve ekibi saatler önce Vize Küçükyayla köyüne giderek organizasyonu yaptı. Küçükyayla Muhtarı Mehmet Mergen, Azalar ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar programına çevre köylerden  vatandaşlar da katıldı.

CHP önceki Denem İlçe Başkanı Özgür Kaya ve ekibi iftar programı sonrası vatandaşlarla sohbet ederek, iftara katılan vatandaşlarda ekiple bol bol fotoğraf çektirdi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek